Κι άλλο single πριν το άλμπουμ θα κυκλοφορήσουν οι Metallica
Music

Κι άλλο single πριν το άλμπουμ θα κυκλοφορήσουν οι Metallica

Μπορεί να μας χωρίζουν λιγότερες από 20 ημέρες από την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ των Metallica και να πιστεύαμε ότι δεν θα ακούσουμε άλλο νέο τραγούδι μέχρι τότε, όμως η μπάντα έχει άλλα σχέδια.

Όπως ανακοίνωσαν στα social media, στις 30 του μήνα (την Πέμπτη δηλαδή), θα δώσουν στη δημοσιότητα ακόμα ένα τραγούδι και μάλιστα μας δίνουν και μία μικρή γεύση που κινείται στα χνάρια του Spit out the Bone.

Στην ανακοίνωση δεν μας λένε ποιο τραγούδι είναι αυτό που θα ακούσουμε, αλλά θα κάνουμε σκληρή δημοσιογραφία και θα προβλέψουμε ότι είναι ή το ομώνυμο ή το Shadows Follow ή το Sleepwalk My Life Away ή το You Must Burn! ή το Crown of Barbed Wire ή το Chasing Light ή το Too Far Gone? ή το Room of Mirrors ή το Inamorata. Ένα από τα εννέα που δεν έχουμε ακούσει ήδη δηλαδή.

Το 72 Seasons των Metallica κυκλοφορεί στις 14 Απριλίου.

Update: Όπως έγινε γνωστό, το τραγούδι που δοθεί στη δημοσιότητα είναι το ομώνυμο που ανοίγει και την αυλαία του άλμπουμ. 


Άλλο ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι του Meteora από τους Linkin Park

New Music: Οι ανανεωμένες λίστες μας στο Spotify

Ανοίγει ξανά για συναυλίες το καλοκαίρι ο Λυκαβηττός

Νέο βιβλίο καταρρίπτει ένα μεγάλο μύθο για τη «Λάμψη» του Κιούμπρικ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: