Bruce Dickinson: «Ποιος θα το προσέξει αν εξαφανιστεί η Taylor Swift;»
Music

Bruce Dickinson: «Ποιος θα το προσέξει αν εξαφανιστεί η Taylor Swift;»

O εμβληματικός frontman των Iron Maiden (ξανα)λέει όσα πιστεύει, λίγους μήνες πριν τον απολαύσουμε στο Release Athens 2024

Ο Bruce Dickinson δεν είναι από τους ανθρώπους που μασάνε τα λόγια τους. Πως θα μπορούσε να γίνει κι αλλιώς εδώ που τα λέμε. O τραγουδιστής των Iron Maiden και μία από τις μεγαλύτερες φωνές του heavy metal, βρίσκεται στο προσκήνιο για περισσότερα από 40 χρόνια και πλέον μπορεί να δηλώνει αυτό που πιστεύει χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Στο πλαίσιο της προώθησης του νέου σόλο δίσκου του “The Madrake Project”, ο Dickinson μίλησε στα βραζιλιάνικα μέσα για πολλά. Το νέο δίσκο, για το ποδόσφαιρο και την σχέση αφοσίωσης που δείχνουν οι οπαδοί του heavy metal σε σχέση με αυτούς της pop μουσικής.

Ανέφερε το όνομα της μεγαλύτερης, αυτή τη στιγμή, pop star του πλανήτη Taylor Swift, λέγοντας τη γνώμη του, κάτι που ελάχιστοι «τολμούν» αν αυτή τυχαίνει να είναι αρνητική.

Διαβάστε όσα είπε:

«Πιστεύω ότι εν μέρει έχει να κάνει με το «πνεύμα» αυτής της μουσικής. Νομίζω ότι έλκει τους ανθρώπους που ταυτίζονται με αυτό, που μπορούν να εκφραστούν από αυτόν τον ήχο. Για παράδειγμα, η ποπ μουσική είναι προαιρετική σχεδόν. Εννοώ πως αν δεν ξανακούσω ποτέ ξανά την Taylor Swift, δεν με νοιάζει. Δηλαδή, αν εξαφανιστεί ένας από αυτούς τους καλλιτέχνες, ποιος θα το προσέξει; Το metal από την άλλη είναι κομμάτι της ζωής των ανθρώπων, είναι κομμάτι της κοινωνίας και κομμάτι μιας ολόκληρης κουλτούρας. Έχει σίγουρα πολλά κοινά σημεία με το ποδόσφαιρο και το τι σημαίνει για τις ζωές των ανθρώπων. Δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτό».

Το συγκεκριμένο σημείο των δηλώσεων ξεκινά στο 8.24

Συμφωνείτε;

Ο Bruce Dickinson θα εμφανιστεί στο Release Athens 2024 την Κυριακή 21 Ιουλίου, σε μια ιστορική βραδιά για τους οπαδούς του σκληρού ήχου, ως coheadliner με τους θρυλικούς Judas Priest ενώ το lineup συμπληρώνουν οι επιδραστικοί, Accept!

Για όλες τις πληροφορίες (εισιτήρια, προσφορές, νέες ανακοινώσεις κτλ.) επισκεφθείτε το www.releaseathens.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.