Οι Slipknot αποκάλυψαν κατά λάθος τα δύο νέα τους μέλη
Music

Οι Slipknot αποκάλυψαν κατά λάθος τα δύο νέα τους μέλη

Η ώρα για την επιστροφή των Slipknot στη σκηνή πλησιάζει και η εμφάνιση τους στο Sick New World σε λίγες ημέρες, θα είναι η πρώτη με τον νέο τους ντράμερ μετά την απομάκρυνση του Jay Weinberg.

Το συγκρότημα δεν έχει ανακοινώσει όνομα και ούτε πρόκειται, αφού δεν συνηθίζει να το κάνει, όμως μέσα από το επετειακό site youcantkillme.com, μάλλον έχουμε επιβεβαίωση για την φημολογία που ήθελε τον Eloy Casagrande να αναλαμβάνει το πόστο μετά την ξαφνική αποχώρηση του από τους Sepultura.

Φανατικοί οπαδοί της μπάντας, έψαξαν στον κώδικα του site και βρήκαν δύο ονόματα που αντιστοιχούν, σε φωτογραφίες από τα μέλη που δεν ξέρουμε ακόμα. Ο ένας είναι ο αντικαταστάτης του Craig Jones που έχει ήδη κάνει ντεμπούτο μαζί τους και κατονομάζεται ως Jeff. Όλως τυχαίως, στoυς Dirty Little Rabbits του Clown υπάρχει ένας Jeff, o Jeff Karnowski και η κυρίαρχη θεωρία τον θέλει να είναι αυτός το ένα από τα δύο μέλη.

Και δεν θα είναι η πρώτη φορά που μέλος των Dirty Little Rabbits μετακομίζει στους Slipknot, αφού το ίδιο είχε γίνει και με τον Michael Plaff που είχε αντικαταστήσει τον Chris Fenn.

Στο θέμα του ντράμερ δεν χρειάζεται καν να γίνει κάποια έρευνα, αφού το όνομα που υπάρχει πάνω στη φωτογραφία στον κώδικα είναι Eloy. Θα μπορούσε να γράφει  και Casagrande βέβαια, αλλά εντάξει μην τα θέλουμε και όλα στο πιάτο.

Με το φρέσκο line up τους οι Slipknot θα ανέβουν στη σκηνή στις 27 Απριλίου, ενώ το Φθινόπωρο θα έρθουν στην Ευρώπη για τις επετειακές εμφανίσεις των 25 χρόνων από το ντεμπούτο τους.

slipknot

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.