Άλλο ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι του Meteora από τους Linkin Park
Music

Άλλο ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι του Meteora από τους Linkin Park

Πάνω που πήγαμε να ξεπεράσουμε τη νοσταλγία που μας είχε προσφέρει το Lost των Linkin Park μέσα από την επετειακή έκδοση του Meteora, το συγκρότημα έδωσε στη δημοσιότητα ακόμα ένα τραγούδι από τις ηχογραφήσεις της εποχής, που δεν είχε ξανακουστεί μέχρι και σήμερα.

Ο τίτλος του είναι Fighting Myself και όπως δήλωσε πρόσφατα ο Mike Shinoda, κατάφεραν να ενώσουν τα κομμάτια του πριν από λίγο καιρό, αφού ακόμα και ο ίδιος δεν θυμόταν ότι είχαν ηχογραφήσει ρεφρέν για το συγκεκριμένο τραγούδι.

To Meteora διαδέχθηκε την τεράστια επιτυχία του Hybrid Theory και είχε αντίστοιχα αποτελέσματα, αφού έκανε ντεμπούτο στο νούμερο ένα των αμερικανικών charts το 2003 με 810.000 πωλήσεις την πρώτη εβδομάδας κυκλοφορίας του. Από τότε, έχει πουλήσει πάνω από 16 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Πριν από μερικές ημέρες οι Linkin Park προχώρησαν σε αναβάθμιση όλων των βίντεο από το άλμπουμ στο youtube, που πλέον είναι διαθέσιμα σε τρομερή ποιότητα 4k.

Ακούστε το Fighting Myself στο βίντεο που ακολουθεί. 


O Άρχοντας των Δαχτυλιδιών επιστρέφει στους ελληνικούς κινηματογράφους

Rolling Stone: Αυτά είναι τα 100 καλύτερα heavy metal τραγούδια

Τραγούδησε το Holy Diver με χορογραφία… καράτε στο American Idol

Parkway Drive: Τα τραγούδια που μου άλλαξαν τη ζωή


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ