Η τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών επιστρέφει στους ελληνικούς κινηματογράφους
Movies

Η τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών επιστρέφει στους ελληνικούς κινηματογράφους

Ένα όνειρο πολλών ετών θα γίνει πραγματικότητα τον Απρίλιο, αφού τα Village Cinemas θα προβάλλουν και τις τρεις ταινίες του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών τον Απρίλιο.

Η Συντροφιά του Δαχτυλιδιού θα προβληθεί την Πέμπτη 6 Απριλίου και για μία εβδομάδα, θα ακολουθήσουν οι Δύο Πύργοι στις 13 του μήνα (επίσης για μία εβδομάδα) και τέλος η Επιστροφή του Βασιλιά έρχεται αφού περάσει το Πάσχα στις 27 Απριλίου και έως τις 3 Μαΐου. Και το πολύ σημαντικό; Οι εκδοχές που θα δούμε είναι οι extended που δεν έχουν προβληθεί ποτέ στους κινηματογράφους.

Η τριλογία του Πίτερ Τζάκσον έχει γράψει ιστορία, έχει σπάσει τα ταμεία, έχει σαρώσει τα όσκαρ και αυτή είναι μία μοναδική ευκαιρία, ειδικά για τους μικρότερους σε ηλικία που δεν είχαν την τύχη να δουν τις ταινίες στους κινηματογράφους τη διετία 2001-2003.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: 

Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η Συντροφιά του Δαχτυλιδιού από 6 έως και 12 Απριλίου, extended version σε Dolby Atmos (και 4K στην Vmax Sphera)

Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Οι Δύο Πύργοι από 13 έως και 19 Απριλίου, extended version σε Dolby Atmos (και 4K στην Vmax Sphera)

Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η Επιστροφή του Βασιλιά από 27 Απριλίου έως και 3 Μάϊου, extended version σε Dolby Atmos (και 4K στην Vmax Sphera)

Κλείστε ΤΩΡΑ τα εισιτήριά σας εδώ https://bit.ly/42f0B57


Rolling Stone: Αυτά είναι τα 100 καλύτερα heavy metal τραγούδια

Ποιο ήταν το μεγάλο πρόβλημα στο φινάλε του Last of Us

To Everything Everywhere All at Once σάρωσε στα όσκαρ

Τέσσερις προσθήκες στις metal μέρες του Release Athens!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ