Με μάσκες και στολές από το... 1999 και νέο ντράμερ επέστρεψαν στη σκηνή οι Slipknot
Music

Με μάσκες και στολές από το… 1999 και νέο ντράμερ επέστρεψαν στη σκηνή οι Slipknot

Το βράδυ της Πέμπτης, οι Slipknot επέστρεψαν στη σκηνή για ένα… κρυφό σόου σε ένα πολύ μικρό χώρο, που ανακοινώθηκε λίγες ώρες πριν και φυσικά έγινε sold out αμέσως. Λιγότεροι από χίλιοι ήταν τυχεροί που είδαν την μπάντα σε συνθήκες 1999 και αυτό φυσικά ήταν απόλυτα ταιριαστό αφού φέτος γιορτάζουν τα 25 χρόνια από το ντεμπούτο τους.

Και η παρουσία τους ήταν βγαλμένη από εκείνες τις μέρες με κόκκινες στολές και μάσκες εκείνης της εποχής. O Corey θυμήθηκε μέχρι και τα dreadlocks στη μάσκα. Τα βλέμματα φυσικά έπεσαν στον νέο ντράμερ που έκανε την εμφάνιση του για πρώτη φορά με το συγκρότημα και χωρίς να έχει ανακοινωθεί τίποτα, θεωρούμε δεδομένο και από την κοψιά του ότι είναι ο Eloy Casagrande που πρόσφατα αποχώρησε από τους Sepultura.

Το setlist τους είχε πέντε τραγούδια από το ντεμπούτο, τρία από το IOWA και το Subliminal Verses, δύο από το Gray Chapter και ένα από All Hope is Gone και We Are Not Your Kind. Το πιο πρόσφατο άλμπουμ τους ήταν το μοναδικό που απουσίασε.

Μπορείτε να δείτε τα πρώτα βιντεάκια που κυκλοφόρησαν αλλά και πολλές φωτογραφίες που φαίνονται πιο καθαρά οι μάσκες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: