Ανοίγει ξανά για συναυλίες το καλοκαίρι ο Λυκαβηττός
Music

Ανοίγει ξανά για συναυλίες το καλοκαίρι ο Λυκαβηττός

Ένα ευχάριστό νέο για τη συναυλιακή ζωή στην Αθήνα είχαμε με την ανακοίνωση ότι το θέατρο του Λυκαβηττού θα ανοίξει ξανά τις πύλες του.

Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τα 10 χρόνια λειτουργίας του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου, ο Κώστας Μπακογάννης ανακοίνωσε ότι το θέατρο πρόκειται να λειτουργήσει και πάλι φέτος το καλοκαίρι, φιλοξενώντας εκδηλώσεις και συναυλίες. Τη διαχείριση του θεάτρου θα αναλάβει η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Το 2008 ο Δήμος Αθηναίων, μετά από εισήγηση της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης, που διαχειριζόταν τον χώρο από το 2003, για σοβαρά προβλήματα στατικότητας στις κερκίδες, ανακοίνωσε, την απόφασή του να σφραγιστεί το θέατρο.

Στα 15 χρόνια που μεσολάβησαν από τότε, το Θέατρο άνοιξε κατά καιρούς τις πύλες για συναυλίες όπως αυτές των Scorpions το 2013 που είχαν βιντεοσκοπηθεί μάλιστα για το MTV, ενώ η τελευταία φορά που δέχθηκε κόσμο ήταν το 2016 για πολιτική εκδήλωση.


New Music Friday: Οι ανανεωμένες λίστες μας στο Spotify

Ποιο ήταν το μεγάλο πρόβλημα στο φινάλε του Last of Us

Τέσσερις προσθήκες στις metal μέρες του Release Athens!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ