O George Martin επιβεβαιώνει τη σειρά για τον Τζον Σνόου
TV

O George Martin επιβεβαιώνει τη σειρά για τον Τζον Σνόου

Χρειάστηκε να περάσει μία εβδομάδα, αλλά τελικά η επιβεβαίωση για τη σειρά του Τζον Σνόου στο HBO, ήρθε από τον άνθρωπο που περιμέναμε, τoν George RR Martin.

Ο δημιουργός του ευρύτερου σύμπαντος του Γουέστερος με νέα δημοσίευση στο blog του, ότι το ρεπορτάζ του Hollywood Reporter που αποκάλυψε το θέμα είναι στο μεγαλύτερο μέρος του σωστό.

«Ναι, υπάρχει μία σειρά για τον Τζον Σνόου σε στάδιο δημιουργίας. Υπάρχουν συνολικά τέσσερις σειρές που αναπτύσσονται εδώ και καιρό. Τα Ten Thousand Ships, Sea Snake και Knight of the Seven Kings, έχουν γίνει ήδη γνωστά εδώ και καιρό. Η σειρά για τον Τζον Σνόου αναπτύσσεται σχεδόν όσο καιρό και οι άλλες, απλά μέχρι σήμερα παραδόξως τίποτα δεν είχε διαρρεύσει» τονίζει ο Martin και προσθέτει ότι δεν μπορεί να πει τίποτα παραπάνω μέχρι να έχει το πράσινο φως από το HBO.

Την Πέμπτη η Εμίλια Κλαρκ μιλώντας στο BBC, επιβεβαίωσε και αυτή το θέμα, λέγοντας ότι ο Κιτ Χάρινγκτον έχει ενεργή εμπλοκή στη δημιουργία της σειράς.

«Η Εμίλια έχει ήδη αναφέρει ότι η σειρά ήταν ιδέα του Κιτ, άρα αυτό μπορώ να το πω. Ναι, ο Κιτ Χάρινγκτον έφερε την ιδέα σε εμάς. Δεν μπορώ να σας πω τα ονόματα των σεναριογράφων και των showrunners αλλά ήταν επιλογή του Κιτ και είναι εξαιρετικοί».

Όσο για την δική του εμπλοκή, ο George Martin λέει ότι είναι ίδια με αυτή που έχει και στις άλλες σειρές. Η ομάδα του Κιτ Χάρινγκτον τον έχει επισκεφθεί στο σπίτι του και έχει συζητήσει τόσο με τον ίδιο αλλά και με τη δική του ομάδα συγγραφέων και συμβούλων για να μπουν οι βάσεις της σειράς.

Ο Martin φροντίζει να ξεκαθαρίσει ότι όλες οι σειρές που αναπτύσσονται είναι ακόμα σε στάδιο σεναρίου και καμία δεν έχει πάρει πράσινο φως προς το παρόν.

Όσο για το Winds of Winter που περιμένουμε εδώ και έντεκα χρόνια;

«Ναι, το Winds of Winter. Όχι, δεν το έχω ξεχάσει. Ήμουν ξανά με τον Τύριον την προηγούμενη εβδομάδα». Αυτό είχε να πει.


Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ του Ozzy Osbourne

Δύο στιγμιότυπα που δείχνουν θάνατο στο trailer του Stranger Things

Θηλυκά ορκ στη σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο Mustaine για τις μπάντες που θέλει να ξεπεράσει


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ