H «Ντενέρις» επιβεβαιώνει τη σειρά του Τζον Σνόου!
TV

H «Ντενέρις» επιβεβαιώνει τη σειρά του Τζον Σνόου!

Μεγάλη κουβέντα προκάλεσε την προηγούμενη εβδομάδα η το αποκλειστικό δημοσίευμα του Hollywood Reporter,  που θέλει το HBO να εξετάζει αυτή την εποχή τη δημιουργία μίας σειράς για τον Τζον Σνόου με τον Κιτ Χάρινγκτον να επιστρέφει στον ρόλο που τον έκανε διάσημο.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν είχαμε καμία τοποθέτηση, ούτε καν από τον George Martin που συνήθως σχολιάζει κάτι τέτοιες ειδήσεις, όμως τώρα η επιβεβαίωση φαίνεται ότι έρχεται από πολύ έγκυρη πηγή.

Μιλάμε για την Εμίλια Κλαρκ που πρωταγωνιστούσε φυσικά στο Game of Thrones στο ρόλο της Ντενέρις και όπως και να το κάνουμε παίζει να έχει πληροφόρηση εκ των έσω. Σε συνέντευξη της στο BBC ρωτήθηκε αν έχει ακούσει τίποτα για το θέμα και δεν απέφυγε να απαντήσει!

«Μου έχει πει για αυτό το θέμα (σ.σ. ο Κιτ Χάρινγκτον). Ξέρω ότι υπάρχει. Συμβαίνει. Είναι μια δημιουργία του Κιτ και από ότι καταλαβαίνω συμμετέχει από τα θεμέλια. Έτσι, αυτό που θα δείτε, αν συμβεί τελικά, έχει την υπογραφή του Κιτ Χάρινγκτον» ανέφερε η Κλαρκ.

Η σειρά που όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται, είναι μια ξεκάθαρη αλλαγή στρατηγικής για το ΗΒΟ, αφού όλες οι συζητήσεις που υπήρχαν για το σύμπαν του George RR Martin αφορούσαν τα χρόνια πριν τα γεγονότα του GOT και όλες οι σειρές που βρίσκονται σε διάφορα στάδια δημιουργίας είναι πρίκουελ.

Ο Κιτ Χάρινγκτον είχε ένα μικρό ρόλο στο Eternals της Marvel to 2021 και λογικά θα τον δούμε και στο Blade, έτσι μένει να φανεί το πόσο η επιστροφή του στον κόσμο του GOT θα επηρεάσει την ευρύτερη παρουσία του στο MCU.

Το πρώτο από τα πρίκουελ του Game of Thrones, το House of the Dragon κάνει πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου.


Δύο στιγμιότυπα που δείχνουν θάνατο στο trailer του Stranger Things

Θηλυκά ορκ στη σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο πρωταγωνιστής του Lost αποκαλύπτει γιατί αποσύρθηκε

O Τζον Σνόου επιστρέφει σε νέα σειρά-συνέχεια του Game of Thrones!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ