O Τζον Σνόου επιστρέφει σε νέα σειρά-συνέχεια του Game of Thrones!
News

O Τζον Σνόου επιστρέφει σε νέα σειρά-συνέχεια του Game of Thrones!

Όσοι ανήκετε στο «στρατόπεδο» που δεν μπορεί να αποδεχθεί με τίποτα ότι η 8η σεζόν ήταν το τέλος του Game of Thrones, τότε έχουμε πολύ καλά νέα αφού ο Τζον Σνόου είναι έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή!

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Hollywood Reporter, το HBO βρίσκεται στο αρχικό στάδιο μίας νέας σειράς που θα καταγράψει τις περιπέτειες του πρωταγωνιστή του GOT μετά το φινάλε της σειράς και μάλιστα ο Κιτ Χάρινγκτον αναμένεται να επιστρέψει στο ρόλο.

Είναι μια ξεκάθαρη αλλαγή στρατηγικής για το κανάλι, αφού όλες οι συζητήσεις που υπήρχαν για το σύμπαν του George RR Martin αφορούσαν τα χρόνια πριν τα γεγονότα του GOT και όλες οι σειρές που βρίσκονται σε διάφορα στάδια δημιουργίας είναι πρίκουελ.

Το τέλος του Game of Thrones βρήκε τον Τζον Σνόου να φεύγει από το King’s Landing αφού είχε αναγκαστεί να σκοτώσει τη Ντενέρις που μέσα σε μισό επεισόδιο παλάβωσε και άρχισε να σκοτώνει άμαχο πληθυσμό. Ο στόχος του ήταν να ζήσει πέρα από το τείχος μαζί με τους άγριους και λογικά από εκεί θα ξεκινήσει η διήγηση, αν και προφανώς δεν υπάρχει καμία λεπτομέρεια ακόμα για την ιστορία.

Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι λέει για όλα αυτά ο George Martin που δεν έχει γράψει τίποτα, για την περίοδο που υποτίθεται θα αφορά η νέα σειράς. Θα μας πείτε (και θα έχετε δίκιο) ότι δεν έχει κυκλοφορήσει καν τα τελευταία βιβλία του A Song of Ice and Fire στα οποία βασίστηκε το Game of Thrones, αλλά τουλάχιστον σε εκείνη την περίπτωση είχε δώσει κατευθύνσεις στους showrunner του GOT. Άσχετα αν αυτοί χωρίς να έχουν γεμάτη ιστορία στα χέρια τους τα έκαναν μαντάρα.

Και συγγνώμη κιόλας αλλά, αν ο πρωταγωνιστής μίας σειράς επιστρέφει δεν είναι σαν να συνεχίζεται η ίδια η σειράς; Τέλος πάντων. Αυτή η εξέλιξη πάντως ανοίγει την πόρτα και για επιστροφή άλλων χαρακτήρων, αφού και η Άρυα το έχει ρίξει στις εξερευνήσεις και η Σάνσα είναι βασίλισσα στο βορρά και φυσικά ο Μπραν έχει μείνει ως βασιλιάς στο King’s Landing.

Ο Κιτ Χάρινγκτον είχε ένα μικρό ρόλο στο Eternals της Marvel to 2021 και λογικά θα τον δούμε και στο Blade, έτσι μένει να φανεί το πόσο η επιστροφή του στον κόσμο του GOT θα επηρεάσει την ευρύτερη παρουσία του στο MCU.

Τέλος, να πούμε ότι αυτή η εξέλιξη έρχεται λίγες εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση της αλλαγής ιδιοκτησίας στη WarnerMedia που πλέον ανήκει στο Discovery. Πριν λίγες ημέρες είχαμε την ανακοίνωση για το σίκουελ του Joker, τώρα βγήκε η είδηση για τον Τζον Σνόου, οπότε μη σαν κάνει καμία εντύπωση αν μάθουμε μέσα στις επόμενες ημέρες και για επιστροφή του Superman.

Το πρώτο από τα πρίκουελ του Game of Thrones, το House of the Dragon κάνει πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου.


Disney Plus: Δέκα κορυφαίες σειρές στην πλατφόρμα!

Stranger Things: Η μικρή Eleven της νέας σεζόν δεν είναι αυτό που νομίζαμε

Joker: H Lady Gaga θα υποδυθεί τη Harley Quinn στο μιούζικαλ-σίκουελ!

Squid Game: Τo Netflix ανακοίνωσε επίσημα τη 2η σεζόν!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ