Squid Game: Τo Netflix ανακοίνωσε επίσημα τη 2η σεζόν!
TV

Squid Game: Τo Netflix ανακοίνωσε επίσημα τη 2η σεζόν!

Όχι ότι μας έκανε καμία ιδιαίτερη έκπληξη, αλλά το απόγευμα της Κυριακής το Netflix ανακοίνωσε και επίσημα ότι το Squid Game θα επιστρέψει για δεύτερη σεζόν. Σίγα, που δεν θα επέστρεφε.

Η σειρά κατάφερε μέσα σε λίγες ημέρες από την πρεμιέρα της να κάνει το «μπαμ» παγκοσμίως και είναι με τεράστια διαφορά η δημοφιλέστερη στην ιστορία της πλατφόρμας. O δημιουργός της σειράς, Hwang Dong-Hyuk, ευχαρίστησε το κοινό τονίζοντας ότι η πρώτη σεζόν έκανε 12 χρόνια να φτάσεις στις οθόνες μας, αλλά χρειάστηκαν 12 μέρες για να σπάσει τα ρεκόρ του Netflix.

Λέει επίσης ότι θα δούμε τον… αδελφό της τεράστιας δολοφονικής κούκλας. Πάντως θα χρειαστεί πολύς καιρός για να δούμε τη δεύτερη σεζόν, αφού πρόσφατα ο Hwang Dong-Hyuk είχε τονίσει ότι δεν αποκλείεται να φτάσουμε μέχρι και το τέλος του 2023 για τα νέα επεισόδια, αφού εκτός από κάποιες σκόρπιες ιδέες δεν είχε ακόμα έτοιμη την πλοκή.

Squid game

Τι λέει το Release για το φιάσκο των Bauhaus

Stranger Things: Η μικρή Eleven της νέας σεζόν δεν είναι αυτό που νομίζαμε

Οι Foo Fighters θα τιμήσουν τον Taylor Hawkins με δύο συναυλίες

Joker: Το σίκουελ ανακοινώθηκε – Έτοιμο το σενάριο!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ