Stranger Things: Η μικρή Eleven της νέας σεζόν δεν είναι αυτό που νομίζαμε
TV

Stranger Things: Η μικρή Eleven της νέας σεζόν δεν είναι αυτό που νομίζαμε

Το κεντρικό πρόσωπο του Stranger Things όλα αυτά τα χρόνια είναι φυσικά η Millie Bobby Brown που υποδύεται την Eleven. Η 18χρονη ηθοποιός έχει αναλάβει τον ρόλο από τότε που ήταν πιτσιρίκα 11 χρονών και οι ανάγκες της 4ης σεζόν την ήθελαν να μεταφέρεται ξανά στην εποχή πριν γνωρίσει την υπόλοιπη παρέα του Hawkins όταν ήταν ακόμα… αντικείμενο πειραμάτων του Papa. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS.

Στα νέα επεισόδια λοιπόν, βλέπουμε την Eleven να κάνει βουτιά στο υποσυνείδητο της και σε στιγμές να εμφανίζεται ως παιδάκι. Κάτι που όταν το βλέπεις σκέφτεσαι ότι έχουν χρησιμοποιήσει το πιο επιτυχημένο de-aging εφέ όλων των εποχών, αφού αποκλείεται να είχαν κρατήσει αυτά τα πλάνα από τότε που ήταν τόσο μικρή.

Έλα όμως που τελικά όλο αυτό δεν ήταν εφέ και ούτε είχαν πλάνα από παλιά! Όπως αποκαλύφθηκε το ρόλο της μικρής Eleven στα νέα επεισόδια έχει αναλάβει η οκτάχρονη Martie Blair που είναι ακόμα μικρότερη σε ηλικία από αυτή που ήταν η Brown όταν ξεκίνησε στον ρόλο και ηλικιακά ταιριάζει άψογα με το timeline των όσων δείχνει η σειρά στα νέα επεισόδια.

Την αποκάλυψη έκανε ο επίσημος λογαριασμός των σεναριογράφων της σειράς στο twitter, με την σημείωση ότι η Millie Bobby Brown καθοδηγούσε την οκτάχρονη σε όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Για τις ανάγκες του ρόλου η Martie Blair χρειάστηκε και αυτή να κόψει τα μαλλιά της και σε δημοσίευση στο instagram γράφει ότι αυτή ήταν η μέρα που άλλαξε τη ζωή της για πάντα.

Η 4η σεζόν του Stranger Things που έκανε πρεμιέρα στα τέλη Μαΐου συνεχίζει να σπάει τα ρεκόρ του Netflix, αφού παραμένει νούμερο ένα σε ολόκληρο τον κόσμο και φυσικά μας κρατάει σε αγωνία για το φινάλε που θα προβληθεί την πρώτη μέρα του Ιουλίου.

Θα περιλαμβάνει δύο επεισόδια που θα έχουν συνολική διάρκεια σχεδόν 250 λεπτά.


Οι Foo Fighters θα τιμήσουν τον Taylor Hawkins με δύο συναυλίες

Joker: Το σίκουελ ανακοινώθηκε – Έτοιμο το σενάριο!

Έρχεται ακυκλοφόρητο τραγούδι των Queen με τον Freddie Mercury!

Sandman: Έρχεται στο Netflix στις 5 Αυγούστου 


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ