Sandman: Έρχεται στο Netflix στις 5 Αυγούστου για να στοιχειώσει τα όνειρα μας
TV

Sandman: Έρχεται στο Netflix στις 5 Αυγούστου για να στοιχειώσει τα όνειρα μας

Στις 5 Αυγούστου θα κάνει πρεμιέρα το The Sandman μία από τις πιο πολυναμενόμενες σειρές της χρονιάς, όπως ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας το Netflix. 

Υπάρχει ένας άλλος κόσμος που μας περιμένει όλους όταν κλείνουμε τα μάτια και κοιμόμαστε. Ένα μέρος που το λένε “Dreaming”, όπου ο Sandman, ο κύριος των ονείρων (Τομ Στάριτζ), δίνει μορφή στους πιο ενδόμυχους φόβους και τη φαντασία μας.

Αλλά όταν το Όνειρο αιχμαλωτίζεται απρόσμενα και καρατείται για έναν αιώνα, η απουσία του πυροδοτεί μια σειρά γεγονότων που θα αλλάξει τόσο τον κόσμο των ονείρων όσο και τον πραγματικό κόσμο για πάντα. Για να αποκαταστήσει την τάξη, το Όνειρο πρέπει να ταξιδέψει σε διαφορετικούς κόσμους και χρονικές περιόδους, για να επανορθώσει για τα λάθη που έχει κάνει κατά τη διάρκεια της ύπαρξής του, ξανασυναντώντας παλιούς φίλους και εχθρούς, και γνωρίζοντας νέες οντότητες, τόσο κοσμικές όσο και ανθρώπινες, στη διαδρομή.

Βασισμένο στο αγαπημένο, βραβευμένο κόμικ της DC του Νιλ Γκέιμαν, το THE SANDMAN αποτελεί ένα πλούσιο, βασισμένο σε χαρακτήρες, αμάλγαμα μύθου και σκοτεινής φαντασίας που παντρεύονται στα δέκα επικά κεφάλαια που αφηγούνται τις πολλές περιπέτειες του Ονείρου. Δείτε το teaser trailer στο βίντεο που ακολουθεί.


Stranger Things: Έσπασε όλα τα ρεκόρ του Netflix!

Το Running Up that Hill πήγε στο νο1  λόγω Stranger Things

Η τρίτη σεζόν του Mandalorian δεν θα κυκλοφορήσει φέτος

Gray Man: Ράιαν Γκόσλινγκ και Κρις Εβανς στο trailer


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ