Το Running Up that Hill πήγε στο νο1 του itunes chart λόγω Stranger Things
TV

Το Running Up that Hill πήγε στο νο1 του itunes chart λόγω Stranger Things

Η 4η σεζόν του Stranger Things έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή που μας πέρασε και η χρησιμοποίηση του Running Up That Hill έδωσε στο τραγούδι την πρωτιά στο itunes chart. To τραγούδι της Kate Bush ακούγεται στην πρεμιέρα και από εκεί και πέρα παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας της Max.

Το Running Up That Hill κυκλοφόρησε το 1985 και ήταν το πρώτο single από το άλμπουμ Hounds of Love. Εκείνη την εποχή μπήκε στο top30 του Billboard, ενώ το 2012 η τραγουδίστρια ηχογράφησε ξανά τα φωνητικά για μία νέα εκδοχή που ακούστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Το Stranger Things που εξελίσσεται στην δεκαετία του ’80 χρησιμοποιεί πάντα τραγούδια εκείνης της εποχήw για να αποδώσει καλύτερα το κλίμα της περιόδου και από το 2016 όταν και ξεκίνησε πολλά από τα τραγούδια του sountdtrack έχουν έρθει ξανά στην επικαιρότητα.

Και φυσικά υπάρχει πολύς κόσμος που ανακαλύπτει για πρώτη φορά διαμάντια του παρελθόντος μέσα από σειρές και ταινίες, όπως έγινε πρόσφατα και με το Something in the Way των Nirvana που ακούστηκε στην ταινία του Batman και μπήκε για πρώτη φορά στα charts.


Η τρίτη σεζόν του Mandalorian δεν θα κυκλοφορήσει φέτος

Iron Maiden: Τι παίζουν στη νέα περιοδεία

Thor: Ο Κρίστιαν Μπέιλ είναι τρομερός στο νέο trailer

Gray Man: Ράιαν Γκόσλινγκ και Κρις Εβανς στο trailer


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ