Gray Man: Ράιαν Γκόσλινγκ και Κρις Εβανς στο trailer του Netflix
Movies

Gray Man: Ράιαν Γκόσλινγκ και Κρις Εβανς στο trailer του Netflix

H αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία του Gray Man στο Netflix ξεκίνησε με το πρώτο trailer που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα. Η ταινία έρχεται από τα αδέλφια Ρούσο (Avengers) και βασίζεται στην ομώνυμη σειρά βιβλίων του Mark Greaney.

Όταν ο πιο επιδέξιος μισθοφόρος της CIA, η αληθινή ταυτότητα του οποίου δεν είναι γνωστή σε κανέναν, αποκαλύπτει κατά λάθος σκοτεινά μυστικά της υπηρεσίας, ένας ψυχοπαθής πρώην συνάδελφός του τον επικηρύσσει, ξεκινώντας έτσι ένα παγκόσμιο ανθρωποκυνηγητό από διεθνείς δολοφόνους.

Ο “Gray Man” είναι ο πρώην πράκτορας της CIA Κόρτ Γκέντρι (Ράιαν Γκόσλινγκ), γνωστός και ως “Σιέρα Σιξ”. Ο Γκέντρι, που ήταν κάποτε ένας εξαιρετικά ικανός έμπορος θανάτου με την έγκριση της Υπηρεσίας, απελευθερώνεται από ένα ομοσπονδιακό σωφρονιστικό ίδρυμα και στρατολογείται από τον πρώην υπεύθυνο Ντόναλντ Φιτζρόι (Μπίλι Μπομπ Θόρντον).  Βασισμένο στο μυθιστόρημα “Ο Γκρίζος Άνθρωπος” του Μαρκ Γκρίνι, το σενάριο είναι των Τζο Ρούσο, Κρίστοφερ Μάρκους και Στίβεν ΜακΦίλι.

Αυτή είναι η πλοκή του βιβλίου «Ο Γκρίζος Άνθρωπος» που κυκλοφορεί στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Anubis.

Ο Κόρτλαντ Τζέντρι είναι ένας καλός άνθρωπος. Αλλά και ένας εξαιρετικός δολοφόνος… Για εκείνους που παραμονεύουν στις σκιές, είναι γνωστός ως ο Γκρίζος Άνθρωπος. Στο μυστικό κόσμο, είναι ένας θρύλος που ολοκληρώνει σιωπηλά τη μια δουλειά μετά την άλλη, κατορθώνοντας το αδύνατο, προτού χαθεί ξανά στο σκοτάδι.Και πάντα πετυχαίνει το στόχο του. Πάντα.

Όμως, στον κόσμο υπάρχουν δυνάμεις πιο θανάσιμες από τον Τζέντρι. Δυνάμεις όπως τα χρήματα. Η εξουσία. Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι είναι τα μοναδικά πράγματα για τα οποία αξίζει να πολεμήσεις. Και στα μάτια τους, ο Τζέντρι έχει ξεπεράσει τη χρησιμότητά του.

Αλλά ο Κόρτ Τζέντρι θα αποδείξει ότι, για εκείνον, δεν υπάρχει γκρίζα ζώνη ανάμεσα στο να σκοτώνεις για το χρήμα και να σκοτώνεις για την επιβίωση…


Iron Maiden: Τι παίζουν στη νέα περιοδεία

Τέλος η κιθαρίστρια από τους Evanescence λίγο πριν έρθουν στην Ελλάδα

Μαζικές απολύσεις στο Netflix μετά την απώλεια συνδρομητών

She-Hulk: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα και κυκλοφόρησε το trailer


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ