She-Hulk: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα και κυκλοφόρησε το trailer
TV

She-Hulk: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα και κυκλοφόρησε το trailer

Οι κυκλοφορίες της Marvel στο Disney Plus θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς, αφού μετά το Ms. Marvel που κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο, μέσα στο καλοκαίρι θα δούμε και το She-Hulk.  Όπως ανακοινώθηκε το βράδυ της Τρίτης, η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Αυγούστου και μάλιστα σε αντίθεση με τα υπόλοιπα πρότζεκτ θα αποτελείται από εννέα επεισόδια (μόνο το Wandavision είχε τόσα).

Πρωταγωνίστρια είναι η Tatiana Maslany (τη γνωρίσαμε από το Orphan Black), που υποδύεται μία δικηγόρο με ειδικότητα στους σούπερ-ήρωες. Μετά από ένα πείραμα που κάνει για την βοηθήσει ο Hulk (Μαρκ Ραφάλο), αποκτά και αυτή δυνάμεις αντίστοιχες με του Bruce Banner έτσι τα πράγματα όπως είναι φυσικό περιπλέκονται.

Στο She-Hulk θα δούμε ακόμα την επιστροφή του Τιμ Ροθ στο ρόλο του Abomination ενώ εμφανίζεται και ο Benedict Wong. H σειρά θα προβληθεί από το Disney Plus που θα είναι διαθέσιμο τότε και στην Ελλάδα αφού κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας στις 14 Ιουνίου.

Αυτό είναι το trailer για το She-Hulk


«Δεν άντεχε άλλο ο Taylor Hawkins. To είχε πει στον Dave Grohl»

Λύγισε στη σκηνή ο James Hetfield – Τον αγκάλιασαν οι υπόλοιποι Metallica

Αναβλήθηκαν οι συναυλίες των Moonspell σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

My Chemical Romance: Κυκλοφόρησαν ξαφνικά νέο τραγούδι!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ