Αναβλήθηκαν οι συναυλίες των Moonspell σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Music

Αναβλήθηκαν οι συναυλίες των Moonspell σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Όπως ήταν αναμενόμενο, αφού πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό από την ίδια την μπάντα, οι συναυλίες των Moonspell σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μαζί με τους Green Carnation αναβάλλονται και θα μεταφερθούν σε νέες ημερομηνίες λογικά κάποια στιγμή το Φθινόπωρο.  Η μπάντα περιοδεύει με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από το ξεκίνημα της καριέρας τους.

Η ενημέρωση από τους διοργανωτές αναφέρει τα εξής:  Οι προγραμματισμένες συναυλίες των Moonspell και Green Carnation δεν θα πραγματοποιηθούν όπως επρόκειτο, την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 (στην Αθήνα, στο Fuzz Live Music Club) και την Κυριακή 22 Μαΐου 2022 (στην Θεσσαλονίκη, στο Principal Club Theater), αλλά θα μεταφερθούν σε νέες ημερομηνίες εντός του έτους.

Τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια (είτε είχαν αγοραστεί για την ξεχωριστή συναυλία των Green Carnation στην Αθήνα, είτε για τις από κοινού συναυλίες των Moonspell μαζί με τους Green Carnation), θα ισχύουν και για τις νέες ημερομηνίες, που θα ανακοινωθούν στο προσεχές διάστημα.

Λύγισε στη σκηνή ο James Hetfield – Τον αγκάλιασαν οι υπόλοιποι Metallica

Αλλαγή που θα κάνει τη διαφορά ετοιμάζει το Netflix

My Chemical Romance: Κυκλοφόρησαν ξαφνικά νέο τραγούδι!

Όλες οι κρυφές συμμετοχές στο Multiverse of Madness


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ