Οι εκπλήξεις στο Multiverse of Madness και τι σημαίνουν
Movies

Οι εκπλήξεις στο Multiverse of Madness και τι σημαίνουν

Το Multiverse of Madness προβάλλεται εδώ και λίγες ημέρες στους κινηματογράφους και ήδη καταγράφει σαρωτική πορεία στα ταμεία με τις εισπράξεις παγκοσμίως να πλησιάσουν το μισό δισεκατομμύριο δολάρια.

Η ταινία από τον τίτλο της και μόνο, άφηνε υποσχέσεις για ένα… ορθάνοιχτο σύμπαν που θα φέρει πολλές και απροσδόκητες συμμετοχές στο πλάι του Μπέντεντικτ Κάμπερμπατς και της Ελίζαμπεθ Όλσεν που πρωταγωνιστούν.

Έτσι και έγινε. Ακολουθεί μία καταγραφεί των όσων είδαμε και φυσικά αν μέχρι τώρα δεν έχετε δει την ταινία, πρέπει να φύγετε αμέσως αφού περιλαμβάνονται spoiler.

Η πρώτη σκηνή μετά το τέλος της ταινίας φέρνει την Σαρλίζ Θέρον στο MCU για να προειδοποιήσει τον Doctor Strange ότι τα όσα έκανε οδηγούν στην κατάρρευση ενός άλλου σύμπαντος. Τον καλεί να λύσουν μαζί το θέμα και αυτός την ακολουθεί. Η Θερόν υποδύεται την Clea που έχει δυνάμεις παρόμοιες με αυτές του Strange. Στα κόμικ είναι ανιψιά του Dormammu (του μεγάλου κακού της πρώτης ταινίας) και έχει μεγάλη ιστορία με τον χαρακτήρα του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς αφού καταλήγει να τον παντρεύεται αλλά και να τον διαδέχεται ως Sorcerer Supreme. Λογικά θα την δούμε στην τρίτη ταινία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ