Σε καταφύγιο της Ουκρανίας έπαιξαν ο Bono και ο Edge των U2
Music

Σε καταφύγιο της Ουκρανίας έπαιξαν ο Bono και ο Edge των U2

Ζωντανά μέσα από σταθμό του μετρό στο Κιέβο που έχει μετατραπεί σε καταφύγιο από τους βομβαρδισμούς, έπαιξαν την Κυριακή ο Bono και ο Edge. Τα δύο μέλη των U2 πήγαν στην Ουκρανία μετά από προσωπική πρόσκληση του προέδρου της χώρας Βολοντίμιρ Ζελένσκι. 

Έπαιξαν ένα ακουστικό σετ που περιλάμβανε τα With or Without You, Desire, Angel of Harlem, Vertigo και μία διασκευή του Stand By Me, αντικαθιστώντας την τελευταία λέξη με το «Ukraine».

Σε όλη τη διάρκεια της εμφάνισης, τους συνόδευσαν μουσικοί της χώρας που υπηρετούν αυτή την εποχή στον στρατό για να αποκρούσουν την ρωσική εισβολή ανάμεσα τους και ο Taras Topolya της μπάντας Antytila.

«Ο κόσμος της Ουκρανίας δεν πολεμάει μόνο για τη δική του ελευθερία αλλά και για όλους εμάς που αγαπάμε την ελευθερία. Προσευχόμαστε ότι θα απολαύσετε ξανά την ειρήνη σύντομα» είπε ο Bono που μαζί με τους U2 είχε συμμετάσχει πρόσφατα και στο Stand Up for Ukraine.

https://youtu.be/rFfL0MeoegI


Multiverse of Madness: Σαρωτική επιτυχία στο πρώτο τριήμερο

Netflix – Μάιος 2022: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται

House of the Dragon: Ο πρώτος δράκος σκάει μύτη στο νέο trailer

Disney Plus: Ανακοίνωσε προσφορά για την Ελλάδα και πολλά νέα για την πρεμιέρα


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: