Κράξιμο Mustaine σε σεκιουριτά την ώρα της συναυλίας των Megadeth
Music

Κράξιμο Mustaine σε σεκιουριτά την ώρα της συναυλίας των Megadeth

Εδώ και ένα μήνα οι Megadeth έχουν βγει ξανά σε περιοδεία στην Αμερική μαζί με τους Lamb of God, τους Trivium και τους In Flames και το βράδυ της Παρασκευής εμφανίστηκαν στο Νάσβιλ. Περίπου στα μισά του σετ και ενώ μόλις είχαν ολοκληρώσει το She-Wolf, ο Dave Mustaine τα έβαλε με έναν σεκιουριτά που προφανώς έδειχνε υπερβάλλοντα ζήλο στις συναναστροφές τους με τους θεατές της πρώτης σειράς.

«Κύριε σεκιουριτά. Εσύ εκεί. Σταμάτα να παρεμβαίνεις στο σόου μας. Εντάξει; Δεν χρειάζεται να ανεβαίνεις στα κάγκελα και να δείχνεις κόσμο. Όλοι διασκεδάζουν. Ηρέμησε αλλιώς θα ζητήσω να σε απομακρύνουν. Με καταλαβαίνεις; Καταλαβαινόμαστε; Μην το ξανακάνεις» είπε ο frontman των Megadeth και στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη από το κοινό για τη διακοπή. «Δεν θέλω το σόου μας να χαλάσει από κάποιους ανθρώπους που δεν ξέρουν γιατί είναι εδώ» τόνισε και συνέχισε με το Sweating Bullets.

To νέο άλμπουμ των Megadeth με τίτλο The Sick, The Dying… and the Dead! έρχεται επιτέλους τον Ιούλιο (αν δεν αλλάξει κάτι), έξι χρόνια μετά το Dystopia. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κενό ανάμεσα στις δισκογραφικές τους δουλειές, αφού στα 35 χρόνια καριέρας τους δεν είχαν περάσει ποτέ πάνω από τρία χρόνια ανάμεσα στα άλμπουμ τους.


Multiverse of Madness: Σαρωτική επιτυχία στο πρώτο τριήμερο

Σε καταφύγιο της Ουκρανίας έπαιξαν ο Bono και ο Edge των U2

House of the Dragon: Ο πρώτος δράκος σκάει μύτη στο νέο trailer

Disney Plus: Ανακοίνωσε προσφορά για την Ελλάδα και πολλά νέα για την πρεμιέρα


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ