My Chemical Romance: Κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι!
Music

My Chemical Romance: Κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι!

Μία τεράστια έκπληξη έκαναν οι My Chemical Romance στους οπαδούς τους, αφού τα ξημερώματα κυκλοφόρησαν το πρώτο τους νέο τραγούδι μετά από οκτώ χρόνια!

Ο τίτλος του είναι The Foundations of Decay και τους βρίσκει σε heavy μονοπάτια που είχαν να επισκεφθούν από το ντεμπούτο τους (I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love) που είχε κυκλοφορήσει πριν από 20 χρόνια.

Η έκπληξη είναι ακόμα μεγαλύτερη γιατί η μπάντα ποτέ δεν είχε πει ότι ετοιμάζει νέα μουσική. Το reunion ανακοινώθηκε το 2019, πρόλαβαν και έκαναν μία συναυλία, αλλά ολόκληρη η περιοδεία που θα ακολουθούσε το 2020, αναβλήθηκε φυσικά λόγω της πανδημίας και θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες.

Το νέο τους τραγούδι, είναι μάλιστα το δεύτερο μεγαλύτερο σε διάρκεια που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ (6 λεπτά) πίσω μόνο από το Demolition Lovers του 2002. Το τελευταίο κανονικό άλμπουμ της μπάντας, Danger Days, είχε κυκλοφορήσει το 2010, ενώ το Fake your Death του 2014 που είχε μπει στην best of συλλογή τους ήταν το τελευταίο τραγούδι που είχαν ηχογραφήσει το 2013 πριν τη διάλυση τους.

Θα πρέπει πλέον να θεωρούμε δεδομένο ότι μέσα στη χρονιά θα ακούσουμε νέο άλμπουμ, αφού το Foundations of Decay δεν μοιάζει με stand-alone single αλλά μέρος ενός μεγαλύτερου πρότζεκτ.


Τα «Φιλαράκια» φεύγουν από το Netflix

Όλες οι κρυφές συμμετοχές στο Multiverse of Madness

Άνοδος: Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο – Το πρώτο trailer

Πάρα πολλές εκπλήξεις στο setlist των Muse


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ