Πάρα πολλές εκπλήξεις στο setlist των Muse
Music

Πάρα πολλές εκπλήξεις στο setlist των Muse

Οι Muse επέστρεψαν στη σκηνή το βράδυ της Δευτέρας, για τη μία από τις δύο κολλητές εμφανίσεις στο Hammersmith του Λονδίνου και το setlist τους ήταν γεμάτο εκπλήξεις που θα ικανοποιήσουν ειδικά τους πολύ φανατικούς της μπάντας.

H μεγαλύτερη από αυτές ήταν η πρώτη ζωντανή εκτέλεση του The Gallery, ενός insrumental μέσα από το Hullabaloo Soundtrack του 2002. Λίγο πριν είχε ακουστεί extended εκδοχή του Assasin που και αυτή είχε κυκλοφορήσει μόνο ως b-side ενώ το σετ τους ολοκληρώθηκε με το Agitated.

Φυσικά και έπαιξαν τα δύο single από το άλμπουμ τους που κυκλοφορεί τον Αύγουστο με το Won’t Stand Down να αποτελεί το εναρκτήριο κομμάτι και το Compliance να ακούγεται σε μία πιο κιθαριστική εκδοχή. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι δύσκολα αυτό θα είναι το τελικό setlist των Muse, που θα δούμε και στην Ελλάδα στα τέλη Ιουνίου και για πιο ασφαλή συμπεράσματα θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τα τέλη του μήνα όταν και ξεκινάει κανονικά η περιοδεία τους.


Πέθανε και ο δεύτερος γιος του Nick Cave σε ηλικία 30 ετών

Όλες οι κρυφές συμμετοχές στο Multiverse of Madness

Κράξιμο Mustaine σε σεκιουριτά την ώρα της συναυλίας των Megadeth

Σε καταφύγιο της Ουκρανίας έπαιξαν ο Bono και ο Edge των U2


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: