Λύγισε στη σκηνή ο James Hetfield - Τον αγκάλιασαν οι υπόλοιποι Metallica
Music

Λύγισε στη σκηνή ο James Hetfield – Τον αγκάλιασαν οι υπόλοιποι Metallica

Μέσα σε έντονα συγκινησιακή φόρτιση ολοκληρώθηκε η περιοδεία των Metallica στη Λατινική Αμερική. Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης τους στο Belo Orizonte και πριν παίξουν το Sad But True, ο James Hetfield έκανε μία εξομολόγηση στο κοινό αποκαλύπτοντας τις ανασφάλειες του.

«Πρέπει να σας πω ότι δεν ένιωθα πολύ καλά πριν ξεκινήσουμε. Ήμουν λίγο ανασφαλής. Είμαι μεγάλος, δεν μπορώ να παίξω πια και όλες αυτές οι χαζομάρες που λέω στο κεφάλι μου. Έτσι μίλησα με αυτούς τους τύπους. Έτσι απλά. Και με αγκάλιασαν.

Μου είπαν ότι αν δυσκολεύομαι στη σκηνή, αυτοί με καλύπτουν. Και αυτό σημαίνει τα πάντα για  μένα» είπε ο Hetfield και όλα τα υπόλοιπα μέλη της μπάντα τον αγκάλιασαν πάνω στη σκηνή.

Το κοινό τους αποθέωσε. «Το να σας βλέπω εκεί έξω όλους σας σημαίνει ότι δεν είμαι μόνος. Και ούτε εσείς είστε μόνοι» κατέληξε με έντονη τη συγκίνηση στο τρόπο που μιλούσε.

Η συγκεκριμένη περιοδεία των Metallica ήταν να διεξαχθεί πίσω στο 2019 όμως είχε αναβληθεί όταν ο frontman της μπάντας μπήκε για αποτοξίνωση.

METALLICA

Λίγες ημέρες πριν, τον γύρο του κόσμου έκανε η είδηση ότι μία γυναίκα γέννησε κατά τη διάρκεια της συναυλίας των Metallica την ώρα που η μπάντα έκλεινε την εμφάνιση της με το Enter Sadman. Αυτό το περιστατικό ήταν μάλιστα η αφορμή που έκανε τον James Hetfield να μιλήσει στο κοινό του Belo Orizonte για την διάθεση του πριν τη συναυλία.

Η Joice M Figueiró βρισκόταν στην 39η εβδομάδας της εγκυμοσύνης και πίστευε ότι είχε μπροστά της λίγες ημέρες ακόμα, όμως το μωρό είχε άλλη γνώμη! Γιατροί που βρίσκονταν στον χώρο επιχείρησαν να την μεταφέρουν σε κοντινό νοσοκομείο, αλλά όταν διαπίστωσαν ότι δεν θα προλάβαιναν την κράτησαν εκεί και το αγοράκι γεννήθηκε στο γήπεδο στις 23.15 το βράδυ.

«Σε κάθε συναυλία που πηγαίνω πάντα κάτι συμβαίνει, αλλά αυτή τη φορά νομίζω ότι ξεπέρασα τον εαυτό μου» έγραψε στο instagram η μητέρα και ενημέρωσε ότι το μωρό είναι πολύ καλά στην υγεία του!

Ο Hetfiled τηλεφώνησε στη γυναίκα και της μετέφερε τις ευχές ολόκληρης της μπάντας σε μία συνομιλία που κράτησε περίπου επτά λεπτά.

https://youtu.be/q-l2QcQ3P_o


Αλλαγή που θα κάνει τη διαφορά ετοιμάζει το Netflix

My Chemical Romance: Κυκλοφόρησαν ξαφνικά νέο τραγούδι!

Όλες οι κρυφές συμμετοχές στο Multiverse of Madness

Τα «Φιλαράκια» φεύγουν από το Netflix


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ