«Δεν άντεχε άλλο ο Taylor Hawkins. To είχε πει στον Dave Grohl»
Music

«Δεν άντεχε άλλο ο Taylor Hawkins. To είχε πει στον Dave Grohl»

Σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται δύο μήνες από τον θάνατο του Taylor Hawkins. Ο ντράμερ των Foo Fighters έφυγε από τη ζωή σε δωμάτιο ξενοδοχείου και ενώ η μπάντα βρισκόταν στην Κολομβία για μία εμφάνιση σε φεστιβάλ.

Το Rolling Stone σε άρθρο του για τις τελευταίες ημέρες του Taylor, μίλησε με πολλούς φίλους και συνεργάτες και η εικόνα που διαμορφώνεται είναι αυτής ενός ανθρώπου πολύ κουρασμένου από τους ρυθμούς της μπάντας και ειδικά των περιοδειών.

Ο Mattt Cameron, ντράμερ των Soundgarden και των Pearl Jam και προσωπικό φίλος του Hawkins αποκαλύπτει μάλιστα ότι ο Taylor μίλησε στον Dave Grohl για τα προβλήματα του, χωρίς όμως να διευκρινίζει το πότε έγινε αυτή η συνάντηση.

«O Taylor έκανε μία εκ βαθέων εξομολόγηση στον Dave Grohl και του είπε ότι δεν άντεχε άλλο. Αυτά ήταν τα λόγια του. Έτσι, φαντάζομαι ότι κατέληξαν σε κάποια συνεννόηση αλλά το πρόγραμμα δεν ελάφρυνε καθόλου και ίσως να έγινε και πιο τρελό».

«Ειλικρινά πιστεύω ότι ήταν πολύ κουρασμένος. Κουρασμένος με όλο το παιχνίδι» τόνισε από την πλευρά του ο, Sass Jordan, επί σειρά ετών φίλος και συνεργάτης του Taylor στα πρώτα βήματα της καριέρας του.

Στο περιοδικό μίλησε ένας ακόμα συνεργάτης και φίλος του που προτίμησε να διατηρήσει την ανωνυμία του. Και αυτός αναφέρθηκε στην κουβέντα που έκανε ο Taylor Hawkins με τον Dave Grohl. «Και μόνο το γεγονός ότι κατάφερε να μιλήσει στον Dave και να του πει ότι δεν μπορούσε να το κάνει άλλο και δεν θα το έκανε άλλο, ήταν απελευθερωτικό για αυτόν. Χρειάστηκε να βρει το θάρρος για να το κάνει. Το προετοίμαζε για έναν χρόνο».

Τον Δεκέμβριο που μας πέρασε, οι Foo Fighters χρειάστηκε να ακυρώσουν την προγραμματισμένη εμφάνιση τους στο Γκραν Πριν του Άμπου Ντάμπι, αφού σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά ένα από τα μέλη χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο του Σικάγο αμέσως μετά την πρώτη ην πτήση που τους είχε μεταφέρει εκεί.

Στο θέμα του Rolling Stone, πολλοί φίλοι του Hawkins λένε ότι ήταν αυτός που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και πως είχε χάσει τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια της πτήσης. «Είχε πάθει αφυδάτωση και δεν ήταν καλά. Μου είπε ότι τον γέμισαν σωληνάκια» λέει ο Chad Smith των Reed Hot Chili Peppers και προσθέτει ότι μετά από αυτό το περιστατικό του είπε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο σε αυτούς τους ρυθμούς.

Ο Matt Cameron πιστεύει ότι ο Taylor συνέχισε να δουλεύει με τους ίδιους ρυθμούς για να είναι ομαδικός παίκτης. «Μια μπάντα αυτού του μεγέθους είναι σαν μια μηχανή με πολλούς εργαζομένους. Έτσι πρέπει να σκέφτεσαι και την επιχειρηματική πλευρά με την πίεση που έχει όπως σε όλες τις δουλειές».

Εκπρόσωπος των Foo Fighters που μίλησε στο περιοδικό για τα όσα ανέφεραν οι άνθρωποι που έδωσαν τις συνέντευξης, αρνήθηκε και ότι υπήρξε συνάντηση για το θέμα της κούρασης ανάμεσα στον Taylor Hawkins και πώς ο ντράμερ έχασε τις αισθήσεις του στην πτήση.

Τα μέλη της οικογένειας του Taylor αλλά και των Foo Fighters αρνήθηκαν να τοποθετηθούν.


Λύγισε στη σκηνή ο James Hetfield – Τον αγκάλιασαν οι υπόλοιποι Metallica

Αναβλήθηκαν οι συναυλίες των Moonspell σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Αλλαγή που θα κάνει τη διαφορά ετοιμάζει το Netflix

My Chemical Romance: Κυκλοφόρησαν ξαφνικά νέο τραγούδι!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ