Τέλος η κιθαρίστρια από τους Evanescence λίγο πριν έρθουν στην Ελλάδα
Music

Τέλος η κιθαρίστρια από τους Evanescence λίγο πριν έρθουν στην Ελλάδα

Το διαζύγιο τους με την Jen Majura ανακοίνωσαν οι Evanescence λίγο πριν ξεκινήσει η περιοδεία τους στην Ευρώπη που θα έχει πρώτο σταθμό την Ελλάδα στις 5 Ιουνίου.

«Ήταν ένα πολύ ξεχωριστό κεφάλαιο στη μπάντα μας με την καλή φίλη μας την Jen Majura, αλλά αποφασίσαμε ότι ήρθε η ώρα να πάρουμε διαφορετικούς δρόμους. Πάντα θα την αγαπάμε και θα την υποστηρίζουμε και ανυπομονούμε να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της.

Είμαστε ευγνώμονες για τις καλές στιγμές και τη σπουδαία μουσική που φτιάξαμε μαζί σε ολόκληρο τον κόσμο. Δουλεύουμε σκληρά στις πρόβες για την επερχόμενη περιοδεία μας και θα έχουμε κάποια καλά νέα για το νέο line up τις επόμενες ημέρες» ανέφερε η μπάντα στην ανακοίνωση της.

Από την πλευρά της η Jen Majura που έπαιξε κιθάρα για τους Evanescene τα τελευταία επτά χρόνια ξεκαθάρισε ότι το διαζύγιο δεν ήταν δική της απόφαση. «Νιώθω την ανάγκη να ξεκαθαρίσω ότι τίποτα από όλα αυτά δεν ήταν δική μου απόφαση. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν και εύχομαι στους Evenaescence τα καλύτερα.  Κρατάω τις καλές αναμνήσεις και είμαι ευγνώμων». 

Αν και προφανώς δεν μπορούμε να ξέρουμε τι συνέβη, το γεγονός ότι η Jen Majura είχε ως μόνιμη κατοικία τη Γερμανία ίσως να έπαιξε ένα ρόλο σε όλο αυτό.

Όπως μας είχε πει και η ίδια στη συνέντευξη που μας είχε δώσει την εποχή που είχε κυκλοφορήσει το πρόσφατο άλμπουμ των Evanescence, η πανδημία και οι περιορισμοί στα ταξίδια την είχαν αναγκάσει να μείνει μακριά από τα υπόλοιπα μέλη για πάνω από έναν χρόνο.


Μαζικές απολύσεις στο Netflix μετά την απώλεια συνδρομητών

Λύγισε στη σκηνή ο James Hetfield – Τον αγκάλιασαν οι υπόλοιποι Metallica

She-Hulk: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα και κυκλοφόρησε το trailer

Stranger Things: Τεράστια spoiler από τη Monopoly!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ