Stranger Things: Τεράστια spoiler από τη Monopoly!
TV

Stranger Things: Τεράστια spoiler από τη Monopoly!

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό γεγονός του μήνα είναι φυσικά η επιστροφή του Stranger Things. To πρώτο μέρος της 4ης σεζόν κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 27 Μαΐου και μπορεί οι δημιουργοί της σειράς να είναι γενικά πολύ μυστικοπαθείς για την πλοκή, όμως τα spoiler ήρθαν από μία εντελώς απροσδόκητη πηγή.

Η επίσημη Monopoly της 4ης σεζόν κυκλοφόρησε πριν από μερικές εβδομάδες, προφανώς από λάθος σε κάποια καταστήματα και περιλαμβάνει πολλές κρίσιμες στιγμές των νέων επεισοδίων.  Μέχρι να το πάρει χαμπάρι το Netflix και η Hasbro και να την αποσύρουν, κάποιοι πρόλαβαν να την αγοράσουν και να ανεβάσουν στο reddit εικόνες αποτελούν μεγάλα spoiler για τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με πηγές του Hollywood Reporter, οι δημιουργοί της σειράς, τα αδέλφια Ντάφερ, ήταν έξαλλοι με τη διαρροή, αφού όπως τόνιζαν δεν τους είχε συμβουλευτεί κανένας για το παιχνίδι, ενώ η αντίδραση τους χαρακτηρίζεται στο ρεπορτάζ ως «total meltdown».

Πάντως, όπως τονίζεται από ανθρώπους που είδα το περιεχόμενο του παιχνιδιού, τα spoiler αφορούν μόνο το πρώτο μέρος της 4ης σεζόν και όχι το δεύτερο που θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές Ιουλίου.

Τα νέα επεισόδια θα είναι τεράστια σε διάρκεια και συνολικά η 4η σεζόν θα είναι μεγαλύτερη από την τρίτη κατά πέντε ολόκληρες ώρες. Δύο επεισόδια και πιο συγκεκριμένα το έβδομο και το τελευταίο θα έχουν διάρκεια ταινίας.

Αυτή είναι η επίσημη σύνοψη της 4ης σεζόν του Stranger Things: 

Έχουν περάσει έξι μήνες από τη μάχη του Στάρκορτ που έφερε τρόμο και καταστροφή στο Χόκινς. Παλεύοντας με τις συνέπειες, η παρέα μας χωρίζεται για πρώτη φορά – και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στο λύκειο δεν διευκολύνουν την κατάσταση.

Σ’ αυτήν την ιδιαίτερα ευάλωτη περίοδο, μια νέα και τρομακτική υπερφυσική απειλή βγαίνει στην επιφάνεια, αποκαλύπτοντας ένα φρικιαστικό μυστήριο που, αν λυθεί, μπορεί να βάλει τέλος στη φρίκη του Πάνω Κάτω.

Και αυτό είναι το trailer:

https://youtu.be/yQEondeGvKo

Μαζικές απολύσεις στο Netflix μετά την απώλεια συνδρομητών

Λύγισε στη σκηνή ο James Hetfield – Τον αγκάλιασαν οι υπόλοιποι Metallica

She-Hulk: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα και κυκλοφόρησε το trailer

Αναβλήθηκαν οι συναυλίες των Moonspell σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ