Η τρίτη σεζόν του Mandalorian δεν θα κυκλοφορήσει φέτος
TV

Η τρίτη σεζόν του Mandalorian δεν θα κυκλοφορήσει φέτος

Πολλά τα νέα που μας ήρθαν από την Star Wars Celebration Day και ένα από αυτά ήταν η επιβεβαίωση, ότι θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετό καιρό ακόμα για να δούμε την τρίτη σεζόν του Mandalorian.

Όπως ανακοινώθηκε λοιπόν, τα νέα επεισόδια της σειράς δεν θα προβληθούν μέσα στο 2022, αλλά θα έρθουν τον Φεβρουάριο του 2023 στο Disney Plus χωρίς να ξέρουμε ακόμα ακριβώς την ημέρα, αν και είναι νωρίς ακόμα για να πούμε ότι θέλουμε να ξέρουμε τη μέρα για να κάνουμε τα σχέδια μας. Ποιος κανονίζει από τώρα τι θα κάνει τον επόμενο Φεβρουάριο;

H 2η σεζόν του Mandalorian ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2020, με την άφιξη του Luke Skywalker αλλά αυτή δεν ήταν η τελευταία φορά που είδαμε τον Mando και τον Grogu. Δύο από τα επεισόδια του Boba Fett μας έδειξαν τις περιπέτειες τους έτσι η αναμονή μετριάστηκε λίγο.

Μέσα στο 2023 θα γίνει και η πρεμιέρα της Ahsoka με την Rosario Dawson και λογικά θα πάμε στο δεύτερο μισό της χρονιάς.

Στο τηλεοπτικό σύμπαν του Star Wars που σκοπεύει να φέρνει τρεις σειρές κάθε χρόνο, έχουμε σήμερα την πρεμιέρα του Obi Wan Kenobi με δύο επεισόδια, ενώ το Andor που αποτελεί prequel του Rogue One αναμένεται μέσα στη χρονιά που διανύουμε και το πρώτο trailer είναι αυτό που ακολουθεί.


Iron Maiden: Τι παίζουν στη νέα περιοδεία

Thor: Ο Κρίστιαν Μπέιλ είναι τρομερός στο νέο trailer

Gray Man: Ράιαν Γκόσλινγκ και Κρις Εβανς στο trailer

Τέλος η κιθαρίστρια από τους Evanescence λίγο πριν έρθουν στην Ελλάδα


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ