Έρχεται ακυκλοφόρητο τραγούδι των Queen με τον Freddie Mercury!
Music

Έρχεται ακυκλοφόρητο τραγούδι των Queen με τον Freddie Mercury!

Μία μεγάλη στιγμή θα ζήσουμε τον Σεπτέμβριο, αφού οι Queen ανακάλυψαν ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι με τον Freddie Mercury στα φωνητικά! «Βρήκαμε ένα μικρό διαμάντι από την εποχή του Freddie που είχαμε ξεχάσει ότι υπήρχε. Και είναι υπέροχο. Ήταν μια μεγάλη ανακάλυψη. Έρχεται από την εποχή που ηχογραφούσαμε το The Miracle και νομίζω θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο» δήλωσε στο BBC o Roger Taylor για το τραγούδι που έχει τίτλο Face it Alone.

«Ήταν μπροστά στα μάτια μας τόσο καιρό. Το είχαμε κοιτάξει πολλές φορές αλλά νομίζαμε ότι δεν μπορούσαμε να το σώσουμε. Αλλά ασχοληθήκαμε μαζί του ξανά και η υπέροχη ομάδα μας είπε ότι μπορεί να ενώσει κάποια πράγματα και να το κάνει να λειτουργήσει. Είναι όμορφο και πολύ συγκινητικό» τόνισε από την πλευρά του ο Brain May.

To The Miracle των Queen κυκλοφόρησε το 1989 με πιο γνωστό single το I Want it All. Οι ηχογραφήσεις του κράτησαν σχεδόν ολόκληρο το 1988. O Freddie Mercury έφυγε από τη ζωή το 1991 και τέσσερα χρόνια αργότερα η μπάντα κυκλοφόρησε την τελευταία στούντιο δουλειά της με τίτλο Made in Heaven, που περιλάμβανε ηχογραφήσεις του Freddie λίγο πριν το θάνατο του με την οδηγία να ολοκληρώνουν τα μουσικά μέρη αργότερα.


1899: Το teaser για τη νέα σειρά των δημιουργών του Dark

Sandman: Έρχεται στο Netflix στις 5 Αυγούστου 

Stranger Things: Έσπασε όλα τα ρεκόρ του Netflix!

Το Running Up that Hill πήγε στο νο1  λόγω Stranger Things


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ