1899: Το teaser για τη νέα σειρά των δημιουργών του Dark είναι... φουρτουνιασμένο!
TV

1899: Το teaser για τη νέα σειρά των δημιουργών του Dark είναι… φουρτουνιασμένο!

Από τους δημιουργούς το Dark έρχεται στο Netflix το 1899. Μία νέα σειρά θρίλερ-μυστηρίου που όπως πολύ σωστά μαντέψατε, εξελίσσεται το 1899, με ένα πλοίο να ταξιδεύει από το Λονδίνο στη Νέα Υόρκη γεμάτο με επιβάτες που αναζητούν μια καλύτερη ζωή.

Το καστ είναι διεθνές και περιλαμβάνει ηθοποιούς από την Ισπανία, τη Γερμανία, την Αγγλία και όχι μόνο, με τον κάθε έναν από αυτούς να μιλάει στη σειρά τη μητρική του γλώσσα!

To πρώτο teaser δόθηκε στη δημοσιότητα το απόγευμα της Δευτέρας και μας βάζει στον νέο κόσμο, για να γνωρίσουμε τους πρωταγωνιστές, ανάμεσα τους και αρκετά γνωστά πρόσωπα.

Τα νέα στούντιο όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα, χρησιμοποιούν τεχνολογία ανάλογη με αυτή του Mandalorian. Τεράστιες οθόνες LED προβάλλουν τα background σε real time έτσι το γύρισμα γίνεται απευθείας χωρίς τη χρήση CGI. Το στούντιο που βρίσκεται στη Γερμανία είναι το μεγαλύτερο της Ευρώπης.

Οι δημιουργοί του Dark, Jantje Friese και Baran bo Odar «τρέχουν» το τεράστιο νέο πρότζεκτ και υπόσχονται αντίστοιχες και μεγαλύτερες συγκινήσεις. «Όσοι έχουν δει το Dark να είναι σίγουροι ότι και η νέα δουλειά θα είναι το ίδιο παράξενη, περιπετειώδης και τρελή» λέει ο Odar. H σειρά θα κάνει πρεμιέρα μέσα στη χρονιά.

Stranger Things: Έσπασε όλα τα ρεκόρ του Netflix!

Το Running Up that Hill πήγε στο νο1  λόγω Stranger Things

Η τρίτη σεζόν του Mandalorian δεν θα κυκλοφορήσει φέτος

Gray Man: Ράιαν Γκόσλινγκ και Κρις Εβανς στο trailer


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ