Rings of Power: Θηλυκά ορκ στη σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών
Music

Rings of Power: Θηλυκά ορκ στη σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Σχεδόν δύο μήνες μας χωρίζουν από την πρεμιέρα του Rings of Power και ενώ περιμένουμε ένα κανονικό trailer έχουμε μία νέα πληροφορία για τα ορκ που θα παρουσιάσει η σειρά.

«Υπάρχουν μερικά θηλυκά-ορκ που πραγματικά μου αρέσουν πολύ. Αλλά υπάρχει συγκεκριμένα ένα, που είναι πολύ ψηλό, δυνατό και έχει μία απολαυστική μάχη με ένα από τα ξωτικά που νομίζουν ότι θα αρέσει πολύ στο κοινό» δήλωσε η παραγωγός της σειράς Lindsey Weber μιλώντας στο IGN.

«Στην ομάδα μου περιέγραψα τα ορκ που θέλουμε ως παιδικές μορφές. Όχι ότι είναι παιδιά, αλλά τα βλέπουμε να βγαίνουν για πρώτη φορά από το σκοτάδι. Έτσι είναι νωρίς στην ύπαρξη τους. Στις προηγούμενες εκδοχές τους που έχουμε δει στην οθόνη είναι περισσότερο χτυπημένα και σημαδεμένα από τις μάχες, εδώ όμως όχι και τόσο» κατέληξε.

Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες από τα ορκ της σειράς:

Rings of Power Rings of Power Rings of Power

Η σειρά που βασίζεται στο ευρύτερο σύμπαν του Τόλκιν από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και θα μας μεταφέρει στη δεύτερη εποχή της Μέσης Γης, θα προβάλλεται από το Prime Video της Amazon. Η πρώτη σεζόν κόστισε σχεδόν μισό δισεκατομμύριο δολάρια και το πλάνο είναι να φτάσει μέχρι και τις πέντε σεζόν. Και υπάρχει σχέδιο φυσικά όπως αποκαλύπτουν οι δημιουργοί σε συνέντευξη τους στο Empire.

«Τα δικαιώματα που αγόρασε η Amazon ήταν για μία σειρά 50 ωρών. Ήξεραν από την αρχή το μέγεθος. Είναι μια μεγάλη ιστορία με αρχή μέση και τέλος. Υπάρχουν πράγματα στην πρώτη σεζόν που θα πρέπει να έρθει το τέλος για να ολοκληρωθεί η πορεία τους. Ξέρουμε από τώρα ποια θα είναι η τελευταία σκηνή του τελευταίου επεισοδίου» δήλωσε ο JD Payne που μαζί με τον Patrick McKay έχουν αναλάβει να τρέξουν τη σειρά.

Η επίσημη σύνοψη: 

H σειρά φέρνει για πρώτη φορά στην οθόνη τους ηρωικούς θρύλους της μυθικής 2ης εποχής της Μέσης-Γης. Τοποθετείται χρονικά χιλιάδες χρόνια πριν τα βιβλία του J.R.R. Tolkien,  Hobbit και The Lord of the Rings και θα μεταφέρει τους θεατές πίσω σε μία εποχή που μεγάλες δυνάμεις σφυρηλατήθηκαν, βασίλεια απέκτησαν δύναμη και κατέρρευσαν, απρόσμενοι ήρωες πέρασαν δοκιμασίες, η ελπίδα κρεμόταν από μία κλωστή και ο μεγαλύτερος κακός που δημιούργησε η πένα του Tolkien απείλησε να καλύψει ολόκληρο τον κόσμο με σκοτάδι. 

Ξεκινώντας από μία εποχή ειρήνης, η σειρά ακολουθεί μία ομάδα χαρακτήρων, γνωστών αλλά και νέων, ενώ αντιμετωπίζουν την επιστροφή του κακού στη Μέση-Γη. Από τα πιο σκοτεινά βάθη των Βουνών της Ομίχλης, μέχρι τα μεγαλειώδη δάση στην πρωτεύουσα των ξωτικών, το Lindon, μέχρι το νησιώτικο βασίλειο του Νούμενορ που κόβει την ανάσα και τα πιο απομακρυσμένα μέρη του χάρτη, αυτοί οι χαρακτήρες θα φτιάξουν τις ιστορίες που ζουν πολύ μετά από αυτούς.


Ο πρωταγωνιστής του Lost αποκαλύπτει γιατί αποσύρθηκε

O Τζον Σνόου επιστρέφει σε νέα σειρά-συνέχεια του Game of Thrones!

Disney Plus: Δέκα κορυφαίες σειρές στην πλατφόρμα!

Stranger Things: Η μικρή Eleven της νέας σεζόν δεν είναι αυτό που νομίζαμε


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ