Ο πρωταγωνιστής του Lost αποκαλύπτει γιατί αποσύρθηκε
TV

Ο πρωταγωνιστής του Lost αποκαλύπτει γιατί αποσύρθηκε

Για περίπου μία πενταετία, ο Matthew Fox ήταν από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα στον πλανήτη, λόγω της συμμετοχής του στο Lost. Ο πρωταγωνιστής της σειράς απομακρύνθηκε από τη σόου μπιζ γενικότερα εδώ και σχεδόν μία δεκαετία αλλά πλέον επιστρέφει με νέο πρότζεκτ.

Κατά τη διάρκεια της επίσημης πρεμιέρα της νέας του σειράς, ο 55χρονος πλέον ηθοποιός, αποκάλυψε για πρώτη φορά τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να αποσυρθεί. «Είχα ας πούμε μία λίστα πραγμάτων που θέλω να κάνω στη καριέρα μου και μετά το Bone Τomahawk το 2014 σκέφτηκα ότι αυτή η λίστα είχε συμπληρωθεί. Ήθελα να κάνω ένα γουέστερν. Ήταν παράξενο, αλλά ήταν γουέστερν, έτσι σκέφτηκα είχα κάνει όλα όσα ήθελα να κάνω»

Ο Fox τόνισε επίσης ότι μεγάλο ρόλο στην απόφαση τότε έπαιξε και η οικογένεια του. Λέει ότι έλειπε πολύ καιρό από το σπίτι και ήθελε να βρίσκεται κοντά στα παιδιά του. «Σε εκείνο το σημείο τα παιδιά μου ήταν σε μία ηλικία που ένιωσα ότι έπρεπε να συνδεθώ ξανά μαζί τους. Είχα επικεντρωθεί στη δουλειά για μεγάλο διάστημα και ένιωσα ότι έπρεπε να γυρίσω σπίτι και να ασχοληθώ παράλληλα με άλλα δημιουργικά πράγματα που ήταν σημαντικά για μένα, όπως η μουσική και το γράψιμο».

Η νέα σειρά, έχει τίτλο Last Light και είναι μία μεταφορά του best-seller του Alex Scarrow που κυκλοφόρησε το 2007. Ο κόσμος ξαφνικά πάει κατά διαόλου όταν τα αποθέματα βενζίνης και πετρελαίου μειώνονται δραματικά λόγω ανθρώπινης παρέμβασης. Η σειρά αναμένεται μέσα στη χρονιά και είναι ο πρώτος τηλεοπτικός ρόλος του Fox μετά το Lost.

«Έφτασα σε ένα σημείο που σκέφτηκα ότι ίσως η παραγωγή να ήταν ένα από τα πράγματα που θα ήθελα να κάνω. Δεν το είχα κάνει ξανά. Έτσι, εμφανίστηκε η ευκαιρία του Last Light και είπα να το δοκιμάσω. Νιώθω ότι είναι η σωστή στιγμή» κατέληξε.

Εδώ και λίγες ημέρες όλες οι σεζόν του Lost είναι διαθέσιμες για πρώτη φορά σε streaming υπηρεσία στην Ελλάδα μέσα από το Disney Plus.


O Τζον Σνόου επιστρέφει σε νέα σειρά-συνέχεια του Game of Thrones!

Disney Plus: Δέκα κορυφαίες σειρές στην πλατφόρμα!

Stranger Things: Η μικρή Eleven της νέας σεζόν δεν είναι αυτό που νομίζαμε

Joker: H Lady Gaga θα υποδυθεί τη Harley Quinn στο μιούζικαλ-σίκουελ!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: