Δύο στιγμιότυπα που δείχνουν θάνατο στο trailer του Stranger Things
TV

Δύο στιγμιότυπα που δείχνουν θάνατο στο trailer του Stranger Things

Αν και ακόμα δεν έχουμε συνέλθει από το πρώτο μέρος της 4ης σεζόν του Stranger Things, χωρίς ανάσα ετοιμαζόμαστε για το μεγάλο φινάλε.

Το δεύτερο μέρος έρχεται την πρώτη μέρα του Ιουλίου με δύο τεράστια σε διάρκεια επεισόδια που θα αγγίξουν συνολικά τα 250 λεπτά. Το trailer για το φινάλε δόθηκε στη δημοσιότητα την Τρίτη και περιέχει δύο στιγμιότυπα που μας κάνουν να πιστεύουμε ότι κάποιος ή κάποιοι δεν θα τη γλιτώσουν από τα χέρια του Vecna.

Προφανώς και δεν έχουμε αποδείξεις αλλά ίσως το ύφος των πρωταγωνιστών να λέει πολλά.

Οι δύο σκηνές που προβάλλονται πολύ γρήγορα στο trailer μας δείχνουν τον Justin και τον Lucas σε απόγνωση ενώ εξελίσσεται κάτι μπροστά τους. Στην περίπτωση του Justin τον βλέπουμε να ουρλιάζει ενώ είναι θεατής σε κάτι που μάλλον συμβαίνει σε κάποιον άλλον, ενώ για τον Lucas μπορεί ο κίνδυνος να είναι άμεσος και να αφορά τον ίδιο.

Stranger Things

Stranger Things

Στο φινάλε της 4ης σεζόν η Eleven αναμένεται να επιστρέψει στο Hawkins για να αντιμετωπίσει τον Vecna, που όπως αποκαλύφθηκε στο έβδομο επεισόδιο ήταν το πρώτο παιδιά που πειραματίστηκε ο Papa στο εργαστήριο της πόλης.

«Το τελευταίο επεισόδιο έχει περισσότερες σκηνές με εφέ, από ότι ολόκληρη η τρίτη σεζόν» τόνισε μιλώντας στο Empire ο Matt Duffer που μαζί με τον αδελφό του Ross είναι οι δημιουργοί της σειράς.

Χωρίς να μπαίνουν σε λεπτομέρειες, οι δημιουργοί της σειράς λένε ότι οι πρωταγωνιστές παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και περνούν στην αντεπίθεση. «Κάτι που μας αρέσει πολύ είναι όταν στις ταινίες τρόμου οι πρωταγωνιστές δεν είναι παθητικοί και βγαίνουν  μπροστά. Θυμάστε στο Lost Boys όταν αποφασίζουν να κυνηγήσουν τους βρικόλακες; Είναι ωραίο να τους βλέπεις να σχεδιάζουν το πως θα κερδίσουν τον κακό. Αυτό είναι το κεντρικό θέμα του δεύτερου μέρους. Αλλά φυσικά δεν πάνε όλα σύμφωνα με το σχέδιο».


Θηλυκά ορκ στη σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο πρωταγωνιστής του Lost αποκαλύπτει γιατί αποσύρθηκε

O Τζον Σνόου επιστρέφει σε νέα σειρά-συνέχεια του Game of Thrones!

Disney Plus: Δέκα κορυφαίες σειρές στην πλατφόρμα!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ