Ozzy Osbourne: Το νέο του single και όλες οι λεπτομέρειες για το άλμπουμ
Music

Ozzy Osbourne: Το νέο του single και όλες οι λεπτομέρειες για το άλμπουμ

Λίγες ημέρες μετά την σοβαρή επέμβαση που ευτυχώς πήγε πολύ καλά, ο Ozzy Osbourne ανακοίνωσε όλες τις λεπτομέρειες για το νέο του άλμπουμ, που έρχεται δύο χρόνια και κάτι μετά το Ordinary Man.

O τίτλος του είναι Patient Number 9 και θα κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου με 13 κομμάτια και πάρα πολλές συνεργασίες. Το ομώνυμο τραγούδι είναι αυτό που ανοίγει το άλμπουμ αλλά και αποτελεί την πρώτη γεύση από τη νέα δουλειά.

«Το τραγούδι μιλάει για ένα ψυχιατρικό ίδρυμα. Το να έχω τον Jeff Beck στο άλμπουμ είναι καταπληκτικό και μεγάλη τιμή. Δεν υπάρχει άλλος που να παίζει κιθάρα όπως αυτός και το σόλο του στο Patient Number 9 κάνει το σαγόνι σου να πέφτει» δήλωσε σχετικά ο Ozzy ενώ ο Jeff Beck εκτός από το ομώνυμο συμμετέχει σε ακόμα ένα τραγούδι.

Στο Patient Number 9 συμμετέχουν ακόμα οι Zakk Wylde, Tony Iommi, Eric Clapton και Mike McCready. Την παραγωγή ανέλαβε ξανά ο Andrew Watt ενώ η μπάντα που πλαισιώνει τον Ozzy αποτελείται από τους Chad Smith, Robert Trujillo και Duff McKagan. Το άλμπουμ είναι ήδη διαθέσιμο για προ-παραγγελίες εδώ.

Tο video σηματοδοτεί τη πρώτη συνεργασία με τον βραβευμένο με βραβείο Emmy και Grammy σκηνοθέτη και παραγωγό Todd McFarlane.  Το video περιέχει εικόνες που κάνουν ξεχωριστές τις δουλειές του McFarlane και αντιπροσωπεύουν απόλυτα τον OZZY στο ρόλο του “Patient Number 9”. Επιπλέον, αυτό είναι το πρώτο evervideo του OZZY που ενσωματώνει το εξώφυλλο του album: οι δαίμονες που έχει ζωγραφίσει του έγιναν κινούμενα σχέδια και εμφανίζονται κατά τη διάρκεια του solo του Jeff Beck στο τραγούδι.

Patient Number 9-Tracklisting

01 – “Patient Number 9” (feat. Jeff Beck)
02 – “Immortal” (feat. Mike McCready of Pearl Jam)
03 – “Parasite” (feat. Zakk Wylde)
04 – “No Escape From Now” (feat. Tony Iommi)
05 – “One Of Those Days” (feat. Eric Clapton)
06 – “A Thousand Shades” (feat. Jeff Beck)
07 – “Mr. Darkness” (feat. Zakk Wylde)
08 – “Nothing Feels Right” (feat. Zakk Wylde)
09 – “Evil Shuffle” (feat. Zakk Wylde)
10 – “Degradation Rules” (feat. Tony Iommi)
11 – “Dead And Gone
12 – “God Only Knows
13 – “Darkside Blues

Ozzy Osbourne Patient Number 9


Δύο στιγμιότυπα που δείχνουν θάνατο στο trailer του Stranger Things

Θηλυκά ορκ στη σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο πρωταγωνιστής του Lost αποκαλύπτει γιατί αποσύρθηκε

O Τζον Σνόου επιστρέφει σε νέα σειρά-συνέχεια του Game of Thrones!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ