Ο Mustaine για τις μπάντες που θέλει να ξεπεράσει και την πιτσιρίκα που τον θεώρησε ανώμαλο!
Music

Ο Mustaine για τις μπάντες που θέλει να ξεπεράσει και την πιτσιρίκα που τον θεώρησε ανώμαλο!

Την Πέμπτη οι Megadeth ανακοίνωσαν όλες τις λεπτομέρειες για το νέο τους άλμπουμ που έρχεται στις 2 Σεπτεμβρίου, με τίτλο The Sick, the Dying… and the Dead και με αυτή την αφορμή ο Dave Mustaine έδωσε μία μεγάλη συνέντευξη στο Rolling Stone.

Το αφεντικό της μπάντας, τόνισε ότι είχε σκεφτεί τον τίτλο πριν την πανδημία και είχε πάρει έμπνευση από το παιδικό τραγούδι Ring Around the Rosie. Ο Mustaine θεωρεί το άλμπουμ μία γέφυρα ανάμεσα στα Peace Sells και Countdown to Extinction ενώ όταν ρωτήθηκε για τους λόγους που τον οδηγούν να γράφει ακόμα τόσο επιθετική μουσική όπως φαίνεται και από το πρώτο single, η απάντηση του ήταν ως συνήθως ιντριγκαδόρικη.

«Έχω ακόμα μία-δύο μπάντες στο στόχαστρο μου, που θέλω να ξεπερνάω» είπε χωρίς να κατονομάσει τα συγκροτήματα θέλοντας να τα αφήσει στη φαντασία του αναγνώστη. Αν θέλαμε να μαντέψουμε πάντως το ένα συγκρότημα πρέπει να είναι οι «Metalli» και το άλλο μάλλον είναι οι θρυλικοί «CA».

Το We’ll Be Back που κυκλοφόρησε μόλις, είναι το πρώτο single και το βίντεο που το συνοδεύει αποτελεί το πρώτο μέρος μία τριλογίας που μας δείχνει το όριτζιν story της μασκότ της μπάντας του Vic Rattlehead. Μετά την απομάκρυνση του Dave Ellefson για το γνωστό θέμα, το μπάσο στο άλμπουμ ανέλαβε ο Steve Di Georgio. Ως μέλος της μπάντας όμως από εδώ και πέρα επέστεψε ο James LoΜenzo που είχε θητεύσει ξανά δίπλα στον Mustaine την περίοδο 2006-2010 και μαζί με τους Kiko Loureiro και Dirk Verbeuren συμπληρώνουν το line-up.

«Είναι ένα διαφορετικό γκρουπ τώρα και είμαι πολύ χαρούμενος. Νιώθω εντελώς αναζωογονημένος. Νιώθω ότι είμαι στα πάνω μου και τα καλύτερα χρόνια είναι μπροστά μου» τόνισε, αλλά τα συναισθήματα του δεν είναι αντίστοιχα για γυναίκες που κάνουν τα πάντα για να γίνουν σελέμπριτι. Έγραψε μέχρι και τραγούδι για κάποιο λόγο για αυτό το θέμα.

Είναι το Celebutante. 

«Είδα ένα από αυτά τα μικρά τέρατα πριν μερικές μέρες. Περπατούσα σε αυτό το όμορφο δρομάκι στο Αϊντχόφεν και είδα δύο νεαρά κορίτσια να περπατάνε. Ένα από αυτά φορούσε ένα φόρεμα γεμάτο με logo των Megadeth στο μπροστινό μέρος» λέει ο Mustaine και συνεχίζει. «Της φώναξα ότι αυτή είναι η μπάντα μου. Με κοίταξε με ένα βλέμμα ‘Φύγε από κοντά μου ανώμαλε’. Της είπα όχι, όχι, οι Megadeth είναι η μπάντα μου, αλλά σήκωσε τα χέρια και άρχισε να τα κουνάει σαν να απογειώνεται αεροπλάνο» η ιστορία δεν ολοκληρώνεται εκεί όμως αφού ο φωτογράφος των Megadeth ζήτησε από την πιτσιρίκα να τη βγάλει μία φωτογραφία και αυτή του είπε «Δεν ξέρω το συγκρότημα. Πήρε το φόρεμα από ένα μαγαζί εδώ κοντά. Δεν θέλω να με τραβήξεις φωτογραφίες» 

«Είπα ότι μάλλον είναι από αυτές τις γκόμενες που πήραν την ιδέα από τις Καρντάσιανς και τα μπλουζάκια τω Slayer» κατέληξε ο Mustaine με αηδιασμένο βλέμμα όπως τονίζει ο δημοσιογράφος του Rolling Stone.


Δύο στιγμιότυπα που δείχνουν θάνατο στο trailer του Stranger Things

Θηλυκά ορκ στη σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο πρωταγωνιστής του Lost αποκαλύπτει γιατί αποσύρθηκε

O Τζον Σνόου επιστρέφει σε νέα σειρά-συνέχεια του Game of Thrones!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ