Οι λεπτομέρειες για την υπόθεση Ellefson: 19 χρονών η κοπέλα, πέντε τα βίντεο

Roxx |

To δρόμο της δικαιοσύνης έχει πάρει η υπόθεση του David Ellefson, αφού ο πρώην μπασίστας των Megadeth έχει καταθέσει μήνυση για εκδικητικό πoρνό κατά αυτού που διέρρευσε το βίντεο στο internet.

Σύμφωνα με την έρευνα του αστυνομικού τμήματος του Scottsdale, η κοπέλα με την οποία αντάλλασσε τα ερωτικού περιεχομένου ήταν 19 χρονών, με τον Ellefson να παρουσιάζει ως στοιχείο φωτογραφεία του διπλώματος οδήγησης της νεαρής, ενώ πέρασε και από ανιχνευτή ψεύδους.Ο μπασίστας είπε στην αστυνομία ότι συνάντησε την κοπέλα για πρώτη φορά όταν υπέγραφε αυτόγραφα πριν από μία εμφάνιση της μπάντας στην Ολλανδία. Έγιναν φίλοι και συνέχισαν να συνομιλούν μέσω των social media το επόμενο διάστημα. Η δεύτερη φορά που συναντήθηκαν από κοντά ήταν και πάλι στην Ολλανδία στο λόμπι ενός ξενοδοχείου και ήπιαν καφέ. Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομία αυτή η δεύτερη συνάντηση πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 2020, όπως γράφει το Rolling Stone.

O Ellefson τονίζει ότι δεν υπήρξε σωματική επαφή μεταξύ των δύο ούτε τότε αλλά και σε καμία άλλη περίσταση. Μετά τη δεύτερη συνάντηση τους συνέχισαν να συνομιλούν μέσω των social media και αυτές οι κουβέντες έγιναν ερωτικές το καλοκαίρι που μας πέρασε. Άρχισαν να αυτοϊκανοποιούνται μέσω κάμερας και οι δύο χρησιμοποιώντας τη βίντεο κλήση του Facebook Messenger.

Αυτό συνέβη τέσσερις με πέντε φορές με πιο πρόσφατη τον Φεβρουάριο που μας πέρασε. Όπως είπε ο Ellefson η κοπέλα κατέγραψε τρία βίντεο χωρίς να ζητήσει τη άδεια του.

Η κοπέλα μοιράστηκε το βίντεο με φίλους της και έφτασε στα χέρια κάποιου που επικοινώνησε μαζί του αποκαλώντας τον «παιδόφιλo». Ο Ellefson ενημέρωσε το μάνατζμεντ της μπάντας και αυτοί με τη σειρά τους είπαν να μην κάνει τίποτα, αφού το ίδιο άτομο είχε ενοχλήσει και άλλα μέλη της μπάντας.

Λίγες ώρες μετά, το βίντεο έγινε viral και είχαμε τις αρχικές τοποθετήσεις της κοπέλας, του ίδιου και των Megadeth. O Ellefosn αποκαλύπτει στην αναφορά της αστυνομία ότι απολύθηκε από τους Megadeth στις 14 Μαΐου, δέκα ημέρες δηλαδή πριν την επίσημη ανακοίνωση, ενω την ίδια ημέρα απολύθηκε και από μία ακόμα επιχείρηση, χωρίς όμως να αναφέρει πια.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ