Πέντε ταινίες τα νέα επεισόδια του Black Mirror - Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα!
TV

Πέντε ταινίες τα νέα επεισόδια του Black Mirror – Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα!

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή της σκοτεινής, σατιρικής ανθολογίας του Τσάρλι Μπρούκερ, η οποία επαναπροσδιορίζεται με κάθε νέο επεισόδιο, είναι γεγονός. Η έκτη σεζόν του Black Mirror είναι πιο απρόβλεπτη, πιο μοναδική και πιο απρόσμενη από κάθε άλλη σεζόν. Και έρχεται με πέντε νέες ιστορίες που χαρακτηρίζονται ταινίες. Όλες τους κάνουν πρεμιέρα στις 15 Ιουνίου.

Ακολουθούν οι τίτλοι και οι περιγραφές και αμέσως μετά το trailer.

JOAN IS AWFUL
Μια απλή, καθημερινή γυναίκα μένει έκπληκτη όταν ανακαλύπτει ότι μια παγκόσμια streaming πλατφόρμα προβάλλει μια δραματική τηλεοπτική της ζωής της — στην οποία την υποδύεται η Σάλμα Χάγιεκ!

LOCH HENRY
Ένα νεαρό ζευγάρι ταξιδεύει σε μια ήσυχη πόλη της Σκωτίας για να αρχίσει να δουλεύει σε ένα ντοκιμαντέρ για τη φύση – αλλά έλκεται από μια τοπική ιστορία που περιλαμβάνει συγκλονιστικά γεγονότα του παρελθόντος.

BEYOND THE SEA
Σε ένα εναλλακτικό 1969, δύο άνδρες σε μια επικίνδυνη αποστολή υψηλής τεχνολογίας παλεύουν με τις συνέπειες μιας ασύλληπτης τραγωδίας.

BEYOND THE SEA
Μια ταραγμένη στάρλετ καταδιώκεται από εισβολείς παπαράτσι, ενώ αντιμετωπίζει τις συνέπειες ενός περιστατικού εγκατάλειψης θύματος σε τροχαίο.

DEMON 79
Βόρεια Αγγλία, 1979. Μια ταπεινή βοηθός πωλήσεων είναι αναγκασμένη να κάνει τρομερές πράξεις για να αποτρέψει μια μεγάλη καταστροφή.


Οι Iron Maiden έπαιξαν για πρώτη φορά ζωντανά το Alexander the Great!

Αυτή είναι η δεκάλεπτη κορύφωση από το νέο άλμπουμ των Foo Fighters

Θρίαμβος για τους Sleep Token στα charts της Αγγλίας

Ξαφνικό «διαζύγιο» των Architects με τον κιθαρίστα τους


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ