Θρίαμβος για τους Sleep Token στα charts της Αγγλίας
Music

Θρίαμβος για τους Sleep Token στα charts της Αγγλίας

Με μία τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ των Sleep Token, που δεν τα πήγε απλά καλά, αλλά μπήκε στο top 10 του επίσημου αγγλικού chart. To Take me Back to Eden προσγειώθηκε στο νούμερο 3 και είναι προφανώς η καλύτερη επίδοση της μπάντας μέχρι σήμερα, αφού η προηγούμενη δουλειά τους είχε φτάσει μέχρι και το 39. Το ντεμπούτο τους το 2019 δεν είχε μπει καν στο chart.

Αυτή είναι φυσικά η εξαργύρωση του τεράστιου hype που τους συνοδεύει από την αρχή της χρονιάς, με τη διπλή κυκλοφορία των Chokehold και Summoning, με το δεύτερο να γίνεται viral σε tiktok και spotify και να τους εκτοξεύει πάνω από τα δύο εκατομμύρια σε ακροατές.

Μέχρι να κυκλοφορήσει επίσημα η νέα δουλειά των Sleep Token, τα μισά τραγούδια είχαν ήδη δημοσιευθεί ως single, όμως έκρυβε τελικά πολλά διαμαντάκια ακόμα, προσφέροντας μας ένα από τα καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Αγγλία αποτελεί πλέον ξεκάθαρα την αγορά που ακολουθεί τον παλμό στην ευρύτερη rock μουσική αλλά και στον σκληρό ήχο, αφού την τελευταία διετία έχουμε δει να πιάνουν κορυφή οι δουλειές των Architects, Bring me the Horizon και Enter Shikari μαζί φυσικά με παραδοσιακά μεγαθήρια όπως οι Metallica.


Ο Bill Burr στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο

Αυτός είναι ο νέος ντράμερ των Foo Fighters

Ο Tobias Forge για όλες τις νέες διασκευές των Ghost

Το άλμπουμ που παραλίγο να διαλύσει τους Parkway Drive αλλά τελικά τους έσωσε


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ