Ούτε Chad Smith, ούτε Tommy Lee: Αυτός είναι ο νέος ντράμερ των Foo Fighters
Music

Ούτε Chad Smith, ούτε Tommy Lee: Αυτός είναι ο νέος ντράμερ των Foo Fighters

Κατά τη διάρκεια του παγκόσμιου streaming event που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, οι Foo Fighters αποκάλυψαν τον νέο τους ντράμερ που έρχεται να καλύψει το τεράστιο κενό που άφησε πίσω του ο Taylor Hawkins με τον θάνατο του έναν χρόνο πριν.

Το event ξεκίνησε με teaser από τους Chad Smith, Tommy Lee και Danny Carey αλλά η κάμερα πήγε τελικά στον Josh Freese που όπως αναμενόταν παίρνει τη θέση. Ο Freese είχε πολύ καλές σχέσεις με τους Grohl και Hawkins και έχει μεγάλο βιογραφικό στο χώρο.

Έχει παίξει με τους Guns N’ Roses, A Perfect Circle, Puddle of Mudd, Nine Inch Nails, Weezer και Paramore, είναι ο ντράμερ στο Fallen των Evanescence αλλά και σε δύο δίσκους των Offspring. Στα 50 του χρόνια έχει μια τεράστια καριέρα όχι μόνο στη ροκ μουσική αλλά σε πολλά είδη (πρόσφατα έπαιξε στα άλμπουμ των M83 και 100 Gecs, έτσι η επιλογή του μοιάζει λογική.



Κατά τη διάρκεια του streaming event από το στούντιο 606, ακούστηκαν μεγάλες επιτυχίες της μπάντας, τα ζωντανά ντεμπούτα για τα δύο single του νέου άλμπουμ (Rescued, Under You), ενώ ακούσαμε για πρώτη φορά και το Nothing at All από το But Here We Are που έρχεται στις 2 Ιουνίου.

Το event θα είναι διαθέσιμο δωρεάν για 72 ώρες εδώ.

https://youtu.be/EkniPW6JilM


Οι πρώτοι στίχοι του Cobain για το Smells Like Teen Spirit

To νέο τραγούδι των Foo Fighters μας έκανε κομματάκια

Ο Tobias Forge για όλες τις νέες διασκευές των Ghost

Το άλμπουμ που παραλίγο να διαλύσει τους Parkway Drive αλλά τελικά τους έσωσε


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ