Ξαφνικό «διαζύγιο» των Architects με τον κιθαρίστα τους
Music

Ξαφνικό «διαζύγιο» των Architects με τον κιθαρίστα τους

Το διαζύγιο τους με τον Josh Middelton ανακοίνωσαν το μεσημέρι της Κυριακής οι Architects μέσα από δημοσίευση τους στα social media. Η κοινή πορεία τους κράτησε σχεδόν μία πενταετία, αφού αρχικά βοήθησε τη μπάντα στην περιοδεία της μετά τον θάνατο του Tom Searl, ενώ στη συνέχεια έγινε σταθερό μέλος.

Κυκλοφόρησε μαζί τους τρία άλμπουμ, τα Holy Hell, For Those That Wish to Exist και The Classic Symptoms of a Broken Spirit, αλλά φάνηκε ότι είχε περιοριστεί αρκετά σε σχέση με τα όσα ξέρουμε ότι μπορούσε να παίξει με τους Sylosis, την ώρα που οι Architects μαλάκωσαν αρκετά τον ήχο τους.

«Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε ότι ο χρόνος του Josh στο συγκρότημα, έφτασε στο τέλος του. Σταδιακά έγινε φανερό ότι πρέπει να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους, αλλά παραμένουμε στενοί φίλοι.

Ο Josh αποτέλεσε ένα σωσίβιο για το συγκρότημα όταν χάσαμε τον Tom και μας έδωσε έναν τρόπο να κρατήσουμε το συγκρότημα ζωντανό μέσα από την πιο δύσκολη εμπειρία της ζωής μας. Θα του είμαστε πάντα ευγνώμονες για αυτό. Του ευχόμαστε τα καλύτερα στις μελλοντικές του προσπάθειες και προτείνουμε σε όλους να ακούσουν το νέο άλμπουμ των Sylosis μέσα στη χρονιά». 

Οι Architects ολοκλήρωσαν το φετινό κομμάτι των support στην Ευρωπαϊκή περιοδεία των Metallica που αποτέλεσε σίγουρα μία από τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας τους και πλέον βρίσκονται σε αναζήτηση νέου κιθαρίστα, αν δεν τον έχουν βρει ήδη, για τις πολλές εμφανίσεις που θα κάνουν σε φεστιβάλ τον Ιούνιο.


Θρίαμβος για τους Sleep Token στα charts της Αγγλίας

Ο Bill Burr στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο

Αυτός είναι ο νέος ντράμερ των Foo Fighters

Ο Tobias Forge για όλες τις νέες διασκευές των Ghost


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ