Οι Iron Maiden έπαιξαν για πρώτη φορά ζωντανά το Alexander the Great!

Roxx |
iron maiden Alexander the Great

Ένα μεγάλο απωθημένο των οπαδών των Iron Maiden εκπληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής, αφού το συγκρότημα έπαιξε για πρώτη φορά ζωντανά το Alexander The Great, 37 ολόκληρα χρόνια μετά την κυκλοφορία του.

Βέβαια, το έπαιξαν λίγο μακριά από εμάς τους Έλληνες (που έχουμε κυρίως το απωθημένο), αφού η μπάντα ξεκίνησε την Future Past περιοδεία της από τη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας και η χώρα μας δεν περιλαμβάνεται στις στάσεις τουλάχιστον για φέτος. Έτσι, έχουμε την ελπίδα αν συνεχιστεί και του χρόνου μήπως μας έρθουν, αλλιώς αν δεν το ακούσουμε και τώρα ζωντανά δεν θα το ακούσουμε ποτέ. Το καταλάβατε; ΠΟΤΕ!Οι Iron Maiden βγήκαν στη σκηνή με το Caught Somewhere in Time και συνέχισαν με το Stranger in a Stranger Land που είχαν να εμφανιστούν σε setlist από το 1987 και το 1999 αντίστοιχα. Σειρά πήρε το Senjutsu, με τα Writing on the Wall και τις ζωντανές πρεμιέρες των Days of Future Past και Time Machine.

Και μπορεί τα τραγούδια του Somewhere in Time προφανώς και να τα περιμέναμε, αλλά το setlist συνεχίστηκε με μία τεράστια έκπληξη, αφού έπαιξαν το Prisoner από το Number of the Beast μετά από σχεδόν δέκα χρόνια! Ακολούθησε η πρεμιέρα του Death of the Celts και τα Can i Play with Madness, Heaven Can Wait, πριν από τη μεγάλη στιγμή με το Alexander the Great.

To κανονικό set έκλεισε με τα Fear of the Dark και Iron Maiden και η μπάντα επέστρεψε με τα Hell on Earth (το περίμεναν με αγωνία οι φανατικοί οπαδοί), Trooper και το Wasted Years που έριξε και την αυλαία.

Θα πρέπει να σημειώσουμε την απουσία των Number of the Beast και Hallowed be thy Name, ως εξαιρετικά σπάνιο γεγονός, αλλά χαλάλι με τόσες κομματάρες.


Θρίαμβος για τους Sleep Token στα charts της Αγγλίας

Ξαφνικό «διαζύγιο» των Architects με τον κιθαρίστα τους

Αυτός είναι ο νέος ντράμερ των Foo Fighters

Ο Tobias Forge για όλες τις νέες διασκευές των Ghost


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ