To Netflix ανακοίνωσε επιτέλους την ανανέωση του Sandman
TV

To Netflix ανακοίνωσε επιτέλους την ανανέωση του Sandman

Μία ανησυχία υπήρχε τον τελευταίο καιρό, αλλά τελικά τα… σύννεφα εξαφανίστηκαν και το Netflix ανακοίνωσε ότι το Sandman θα επιστρέψει για δεύτερη σεζόν! Η σειρά που βασίζεται στο εμβληματικό graphic novel του Neil Gaiman έκανε πρεμιέρα τον Αύγουστο, μετά από πολλά χρόνια διεργασιών και κέρδισε το κοινό, αφού βρέθηκε για πολλές εβδομάδες στο top 10 του Netflix παγκοσμίως.

«Υπάρχουν ακόμα μερικές εξαιρετικές ιστορίες που περιμένουν τον Μορφέα και τους υπόλοιπους. Τώρα είναι η ώρα να επιστρέψουμε στη δουλειά. Έχουμε μπροστά μας ένα οικογενειακό δείπνο. Και ο Lucifer περιμένει τον Μορφέα να επιστρέψει στην κόλαση» δήλωσε ο Gaiman που έχει ενεργό ρόλο στην υλοποίηση της σειράς.

Το σχέδιο πριν καν ξεκινήσει η σειρά ήταν η δημιουργία πολλών σεζόν, που θα καλύψουν ολόκληρο το ορίτζιναλ υλικό. Επειδή όμως τα πράγματα στο Netflix ήταν περίεργα λόγω των οικονομικών αναταράξεων, κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει με σιγουριά πως θα κινηθεί η πλατφόρμα. Τo Sandman πάντως δεν αναμένεται να επιστρέψει σύντομα λόγω τους μεγέθους της παραγωγής και αν το δούμε το 2023, θα είναι προς το κλείσιμο της χρονιάς.

https://youtu.be/83ClbRPRDXU


Βόμβα στο Witcher: Τέλος ο Χένρι Κάβιλ

Η Taylor Swift διέλυσε τους Arctic Monkeys

Ετοιμαζόμαστε για τεράστιο μπέρδεμα με το 1899 στο Netflix

To trailer του Ant-Man αλλάζει τα πάντα στο MCU


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ