To trailer του Ant-Man αλλάζει τα πάντα στο MCU
Movies

To trailer του Ant-Man αλλάζει τα πάντα στο MCU

Μία διαρροή, άλλαξε το πρόγραμμα της Marvel που είχε σκοπό να κυκλοφορήσει το trailer του νέου Ant-Man τα ξημερώματα της Τρίτης, έτσι το έχουμε στα χέρια μας αρκετά νωρίτερα. Το Quantumania είναι ίσως η σημαντικότερη ταινία της 4ης φάσης του MCU αφού κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο ο νέος μεγάλος κακός της Marvel. O Kang the Conqueror του Jonathan Majors, που είχαμε δει φυσικά για πρώτη φορά στη σειρά του Loki, με άλλη προσωπικότητα.

Στο trailer οι πρωταγωνιστές παγιδεύονται στο Quantum Realm, που τα χρώματα του και η γενικότερη αισθητική του μας θυμίζει αρκετά τα όσα είδαμε στο Multiverse of Madness του Doctor Strange πριν από λίγους μήνες.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι αυτό δεν είναι το trailer που είχε προβληθεί στην Comic Con το καλοκαίρι και έκλεινε μία πιο βαρβάτη ατάκα του Kang και λογικά η συγκεκριμένη σκηνή, θα μπει σε άλλο trailer. Η πρεμιέρα της ταινίας θα γίνει στις 17 Φεβρουαρίου ανοίγοντας παράλληλα την αυλαία της 5ης φάσης του MCU, με την 4η φάση να ολοκληρώνεται με το Black Panther: Wakanda Forever σε λίγες ημέρες. Δείτε το trailer και αμέσως μετά το πόστερ. 

ant-man poster


Οι αλλαγές είναι μέσα στη ζωή: Η ανάλυση του νέου άλμπουμ των Architects

House of the Dragon: Παραγωγός δεν καταλαβαίνει γιατί το κοινό γουστάρει τον Daemon

H ζωή, ο θάνατος και το παρελθόν που μας κρατάει πίσω στο νέο άλμπουμ των Cult

O Sauron στη δεύτερη σεζόν του Rings of Power θα είναι σαν τον Walter White


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ