Παραγωγός του House of the Dragon δεν καταλαβαίνει γιατί το κοινό γουστάρει τον Daemon
TV

Παραγωγός του House of the Dragon δεν καταλαβαίνει γιατί το κοινό γουστάρει τον Daemon

Η πρώτη σεζόν του House of the Dragon βρίσκεται μία ανάσα πριν την ολοκλήρωση της και μετά από εννέα επεισόδια, έχουμε διαλέξει σίγουρα τους αγαπημένους μας χαρακτήρες. Και φυσικά μεγάλο μέρος του κοινού γουστάρει πολύ τον Daemon Targareyn του Matt Smith παρά το γεγονός ότι ανάμεσα σε αλλά έχει σκοτώσει τη γυναίκα του και προσπάθησε να… ρίξει την ανιψιά του όταν ήταν 15 χρονών.

Βέβαια την παντρεύτηκε μετά. Ταργκάρυεν, δεν μπορείς να τους πεις και τίποτα έχουν δράκους. Η δημοφιλία του Daemon ειδικά στο γυναικείο φίλο, είναι κάτι που δεν καταλαβαίνει με τίποτα η παραγωγός της σειράς,  Sara Hess, που μίλησε στο Hollywood Reporter.

«Έχει γίνει δημοφιλής με τρόπο που με μπερδεύει. Όχι ότι ο Matt δεν είναι απίστευτα χαρισματικός και υπέροχος και σίγουρα είναι απίστευτος στον ρόλο. Αλλά ο ίδιος ο Daemon δεν θα ήθελα σίγουρα να γίνε ο φίλος μου. Είμαι λίγο μπερδεμένη που λένε όλοι, ‘Oh Daddy’ και σκέφτομαι ‘Αλήθεια; Πώς – με ποιον τρόπο – θα ήταν καλός σύντροφος, πατέρας ή αδελφός – για κανέναν; Δεν καταλαβαίνω. Δεν είναι ο Paul Rudd».

Από την πλευρά της πάντως, η Clare Kilner που έχει σκηνοθετήσει τρία επεισόδια της σεζόν δείχνει μεγαλύτερη κατανόηση στο θέμα.  «Μου αρέσει το γεγονός ότι οι άνθρωποι ασχολούνται τόσο πολύ με αυτούς τους χαρακτήρες και νομίζω ότι αυτό είναι μέρος της διασκέδασης», είπε η Kilner.

«Το ένα λεπτό σου αρέσει κάποιος και το επόμενο λεπτό σου αρέσει κάποιος άλλος. Αλλά δεν εκπλήσσομαι. Ο Matt είναι τόσο ριψοκίνδυνος στις εμφανίσεις του και έχει αυτό το μικρό χαμόγελο και, ξέρετε… δεν μπορείτε να το αποφύγετε! Είναι χαρισματικός. Οι άνθρωποι αγαπούν έναν κακό στις ταινίες και τις σειρές. Αλλά δεν νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα καλός πατέρας ή καλός αδερφός».

Το δέκατο και τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν του House of the Dragon θα προβληθεί την Κυριακή και η σειρά φυσικά θα επιστρέψει για δεύτερη σεζόν, ενώ ο George RR Martin έχει πει ότι η ιστορία χρειάζεται τουλάχιστον τέσσερις σεζόν για ειπωθεί ολοκληρωμένα.


O Sauron στη δεύτερη σεζόν του Rings of Power θα είναι σαν τον Walter White

Ακούστε το ακυκλοφόρητο τραγούδι των Queen με τον Freddie Mercury

Δεν πήγαν στην κορυφή οι Slipknot για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια

Το Like a Stone των Audioslave πέρασε το ένα δισεκατομμύριο views στο youtube


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ