Το Like a Stone των Audioslave πέρασε το ένα δισεκατομμύριο views στο youtube
Music

Το Like a Stone των Audioslave πέρασε το ένα δισεκατομμύριο views στο youtube

Πλέον δεν είναι είδηση, αφού πάνω από δέκα ροκ τραγούδια το έχουν έχουν καταφέρει, αλλά αυτή η περίπτωση αξίζει μία ιδιαίτερη αναφορά. Το Like a Stone των Audioslave ανήκει πλέον στο κλειστό κλαμπ του ενός δισεκατομμυρίου views στο youtube. Και λέμε ότι αξίζει μία ιδιαίτερη αναφορά, γιατί σε αντίθεση με τα υπόλοιπα τραγούδια που το έχουν καταφέρει, δεν πέρασε ποτέ στο mainstream κοινό.

Δεν είναι November Rain ή Numb ή Nothing Else Matters που θα τα ξέρει ακόμα και κάποιος που δεν έχει την παραμικρή επαφή με τη ροκ μουσική. Το τραγούδι  από το πρώτο άλμπουμ των Audioslave συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια ζωής και αποτελεί τη μεγαλύτερη επιτυχία της μπάντας, που φτιάχτηκε από τον Chris Cornell και τους Tom Morello, Tim Commerford και Brad Wilk μετά τη διάλυση των Soundgarden και των Rage Against the Machine.

Στην κορυφή της λίστας παραμένει το November Rain των Guns N’ Roses που αναμένεται μέχρι το τέλος της χρονιάς να γίνει το πρώτο ροκ τραγούδι που ξεπερνά τα δύο δισεκατομμύρια views, ενώ λίγο πριν το ένα δισ. βρίσκονται τα Carlifornication των Red Hot Chili Peppers, Wind of Change των Scorpions και Livin’ on a Prayer των Bon Jovi.

Τέσσερις αλλαγές στο πρόγραμμα της Marvel

O George RR Martin λέει ότι το House of the Dragon πρέπει να έχει τέσσερις σεζόν

Μία σημαντική στιγμή στο House of the Dragon συνέβη κατά λάθος

Τι «βόμβα» ήταν αυτή που πέταξε η Γκαλάντριελ για τον άντρα της;


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ