Μία σημαντική στιγμή στο House of the Dragon συνέβη κατά λάθος στα γυρίσματα
TV

Μία σημαντική στιγμή στο House of the Dragon συνέβη κατά λάθος στα γυρίσματα

Ακολουθούν spoilers για το όγδοο επεισόδιο του House of The Dragon, προχωρήστε με δική σας ευθύνη. 

To όγδοο επεισόδιο της πρώτης σεζόν του House of the Dragon έφερε ένα ακόμα άλμα στον χρόνο, όχι πολύ μεγάλο αυτή τη φορά, αλλά αρκετό για να μας δείξει τον Βισέρις στα τελευταία του, αφού η αρρώστια έχει καταστρέψει το κορμί του και ο άνθρωπος ζει… οριακά.

Βλέποντας όμως την οικογένεια μαζεμένη, αποφασίζει να σταματήσει να παίρνει φάρμακο και να βάλει όσες δυνάμεις του έχουν απομείνει για παίξει για τελευταία φορά τον ρόλο του. Έτσι και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η ακρόαση για τη διαδοχή των Βελάριον, ο βασιλιάς κάνει την εμφάνιση του στην κεντρική αίθουσα και με πάρα πολύ κόπο φτάνει στον θρόνο. Εκεί είδαμε μία σημαντική στιγμή στη σχέση με τον αδελφό του, αλλά όπως αποκαλύπτει η Geeta Patel που σκηνοθέτησε το επεισόδιο, αυτό που είδαμε στην οθόνη οφείλεται σε ατύχημα!

«Υπήρξε μια στιγμή στην αίθουσα του θρόνου, όπου ο Daemon βοηθά τον Viserys να ανέβει τις σκάλες στο θρόνο. Ο Viserys είναι τόσο αδύναμος, που δεν μπορεί να τα καταφέρει μόνος του. Πρώτα, ένας φρουρός προσπαθεί να τον βοηθήσει, όμως ο Viserys τον απομακρύνει λέγοντας ‘Όχι, όχι, όχι. Μπορώ να το κάνω μόνος μου’. Θέλει να διατηρήσει την περηφάνια του. Και τότε έρχεται κάποιος άλλος να τον βοηθήσει. Ο Viserys πιστεύει ότι είναι και αυτός φρουρός όμως στην πραγματικότητα είναι ο αδερφός του.

Όταν κάναμε τα γυρίσματα δεν ήταν προγραμματισμένο, όμως το στέμμα έπεσε από το κεφάλι του Πάντι, ο Ματ το σήκωσε και απλά συνεχίσαμε. Δεν σταματήσαμε. Εκεί νιώσαμε ότι κάτι συνέβη. Τότε λοιπόν μαζευτήκαμε οι τρεις μας και είπαμε: ‘Το νιώσαμε αυτό. Φάνηκε σαν το σημείο καμπής στη σχέση μας’» τόνισε η Geeta Patel.

«Ήμουν τόσο ευγνώμων που συνέβη το ατύχημα… που το στέμμα έπεσε, επειδή αποδείχτηκε, τουλάχιστον για μένα, μια πολύ σημαντική στιγμή και σημείο καμπής για μια ιστορία που είχε ξεκινήσει από το πρώτο επεισόδιο: Γεια σου, θέλω το στέμμα σου και στο τέλος είμαι εδώ, θα ξαναβάλω το στέμμα στο κεφάλι σου και θα σε βοηθήσω στον θρόνο σου» κατέληξε.

Στο τέλος του επεισοδίου ο βασιλιάς Βισέρις αφήνει την τελευταία του πνοή, έτσι όπως καταλαβαίνετε από εδώ και πέρα δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο. Το προτελευταίο επεισόδιο της σεζόν θα προβληθεί την Κυριακή και αυτό που ακολουθεί είναι το trailer.


Τι «βόμβα» ήταν αυτή που πέταξε η Γκαλάντριελ για τον άντρα της;

Iron Maiden: Περιοδεία στην Ευρώπη με Somewhere in Time και Senjutsu

Εντελώς πειραματικό και το νέο τραγούδι του Serj Tankian

Το Walking Dead γύρισε την τελευταία του σκηνή και την άλλαξε μετά!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ