Το Walking Dead γύρισε την τελευταία του σκηνή και την άλλαξε μετά!
TV

Το Walking Dead γύρισε την τελευταία του σκηνή και την άλλαξε μετά!

Το Walking Dead έχει μπει πλέον στην τελική του ευθεία, αφού τρίτο σετ επεισοδίων της 11ης σεζόν ξεκίνησε πριν την Κυριακή. Η σειρά θα ολοκληρωθεί με το 24ο επεισόδιο που θα ρίξει την αυλαία μετά από 12 ολόκληρα χρόνια που έγραψαν τηλεοπτική ιστορία, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπήρξαν εποχές που ήταν η δημοφιλέστερη παγκοσμίως ξεπερνώντας ακόμα και το Game of Thrones σε θεατές.

Τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί από τις αρχές της χρονιάς, αλλά όπως αποκάλυψε η showrunner, η σκηνή που είχε προβλεφθεί, ως τελευταία της σειράς δεν είναι είναι πια η τελευταία. Άλλαξε!

«Θα πω χωρίς να κάνω κανένα spoiler, ότι η σκηνή που σκοπεύαμε να είναι η τελευταία της σειράς, δεν είναι πια η τελευταία. Δεν έχω περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά μερικές φορές ακόμα και όταν έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα, γίνονται αλλαγές στο post-production. Είναι ένα ζωντανό έργο. Νομίζω ότι είπα ήδη πολλά. Ας πούμε απλά ότι τα πράγματα άλλαξαν» τόνισε η Angela Kang.

Αμέσως μετά το τέλος του επεισοδίου της Κυριακής, προβλήθηκε ένα trailer, για το μέλλον του franchise που είναι τεράστιο. Μέσα στο 2023 θα δούμε τρεις νέες σειρές αλλά και την επιστροφή του Fear The Walking Dead.

Προς το παρόν δεν έχουμε τίτλο ούτε για τη σειρά του Ντάριλ που θα εξελίσσεται στην Ευρώπη, ούτε για αυτή του Ρικ και της Μισόν και αυτό που κρατάμε είναι ότι το πρότζεκτ για τον Νίγκαν και τη Μάγκι που λογικά θα είναι το πρώτο που θα δούμε, μετονομάστηκε από Isle of the Dead σε Dead City.

https://youtu.be/C2NjLs_NSZM


To «μπαπ» του Rings of Power

Ο Χιου Τζάκμαν επιστρέφει στο ρόλο του Wolverine

Οι 100 καλύτερες σειρές όλων των εποχών

Τι σημαίνουν ένα προς ένα όλα τα νέα τραγούδια των Slipknot


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ