Ο Χιου Τζάκμαν επιστρέφει στο ρόλο του Wolverine για το τρίτο Deadpool
Movies

Ο Χιου Τζάκμαν επιστρέφει στο ρόλο του Wolverine για το τρίτο Deadpool

Μια υποψία την είχαμε ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί και τελικά ανακοινώθηκε και επίσημα πως ο Χιου Τζάκμαν επιστρέφει στο ρόλο του Wolverine για το τρίτο Deadpool. Η είδηση ήρθε από τα πιο επίσημα χείλη, από τον Ράιαν Ρέινολντς δηλαδή και με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Με ένα βίντεο στο instagram, ο ηθοποιός λέει ότι η δουλειά για την τρίτη ταινία έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό αλλά όσο και να προσπάθησε δεν του έχει έρθει καμία σημαντική ιδέα. Αλλά κρατάει ένα… βαρύ χαρτί για το τέλος.

Εκείνη την ώρα περνάει από πίσω του στο σαλόνι ο Χιου Τζάκμαν και ο Ρέινολντς τον ρωτάει αν θέλει να παίξει στη νέα ταινία. Η απάντηση που παίρνει είναι θετική. Η άλλη είδηση που βγαίνει είναι η πρεμιέρα της ταινίας που ανακοινώθηκε για τον Σεπτέμβριο του 2024. Έχουμε μπροστά μας μία ολόκληρη διετία.

Ο Χιου Τζάκμαν υποδύθηκε τον Wolverine από το 2000 μέχρι το 2017 με συνολικά οκτώ ταινίες στο ενεργητικό και το Logan έμοιαζε να είναι το αντίο του αφού ο χαρακτήρας πεθαίνει. Βέβαια, εκείνη η ταινία εξελισσόταν στο δικό της timeline, χωρίς σύνδεση με τις υπόλοιπες ταινίες των X-Men.

O Deadpool θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο MCU μετά τις δύο ταινίες της Fox που έφεραν πάνω από 1.5 δισ. στα ταμεία και ο Kevin Feige έχει υποσχεθεί ότι δεν θα αλλοιωθεί το… ακατάλληλο για ανηλίκους στοιχείο του χαρακτήρα που τον έκανε τόσο αγαπητό στο κοινό.


Οι 100 καλύτερες σειρές όλων των εποχών

Τι σημαίνουν ένα προς ένα όλα τα νέα τραγούδια των Slipknot

To πρώτο trailer για το The Last of Us του HBO

O Bruce Dickinson τράβηξε από τα μαλλιά οπαδό


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ