Εντελώς πειραματικό και το νέο τραγούδι του Serj Tankian
Music

Εντελώς πειραματικό και το νέο τραγούδι του Serj Tankian

Άλλο ένα τραγούδι μέσα από το νέο του EP παρουσίασε ο Serj Tankian. To The Race κινείται και αυτό σε πειραματικά μονοπάτια, με ακουστική κιθάρα στην αρχή και πολλούς ηλεκτρονικούς ήχους στη συνέχεια και επιβεβαιώνει αυτό που είπε ο Serj στην ανακοίνωση της νέας δουλειάς. Ότι δεν έχει και πολύ σχέση με ροκ γενικότερα.

To EP περιλαμβάνει συνολικά πέντε τραγούδια που γίνονται διαθέσιμα ένα-ένα μέσα από μία εφαρμογή augmented reality, με πρόλογο από τον Serj Tankian.

Σε αντίθεση με το Elasticity που περιείχε τραγούδια γραμμένα πριν από πολλά χρόνια για τους System of a Down (αλλά φυσικά δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ), αυτή η νέα δουλειά έχει φρέσκο υλικό, που δεν μας ξενίζει πάντως με την ηχητική του κατεύθυνση, αφού κάπως έτσι έχει κινηθεί και σε μέρη του Imperfect Harmonies το 2010. Ακούστε το δεύτερο single στο βίντεο που ακολουθεί. Ολόκληρη η δουλειά που έχει τίτλο, Perplex Cities, θα γίνει διαθέσιμη ψηφιακά στις 21 Οκτωβρίου.


To «μπαπ» του Rings of Power

Ο Χιου Τζάκμαν επιστρέφει στο ρόλο του Wolverine

Οι 100 καλύτερες σειρές όλων των εποχών

Τι σημαίνουν ένα προς ένα όλα τα νέα τραγούδια των Slipknot


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ