O George RR Martin λέει ότι το House of the Dragon πρέπει να έχει τέσσερις σεζόν
TV

O George RR Martin λέει ότι το House of the Dragon πρέπει να έχει τέσσερις σεζόν

Η πρώτη σεζόν του House of the Dragon έχει μπει στην τελική ευθεία, με τα δύο τελευταία επεισόδια να έρχονται στις 16 και 23 Οκτωβρίου. Η επιτυχία της σειράς είναι μεγάλη και οι αμφιβολίες για το αν θα μπορέσει να σταθεί αντάξια του Game of Thrones διαλύθηκαν πολύ γρήγορα. Ο George RR Martin δούλεψε πολύ στενά με τους δημιουργούς της σειράς και όπως έγραψε στο blog του είναι ενθουσιασμένος από το αποτέλεσμα που φτάνει μέχρι στιγμής στη μικρή οθόνη.

Ο συγγραφέας αναφέρθηκε και στα χρονικά άλματα που κάνει το House of the Dragon, αφού μέσα σε μόλις οκτώ επεισόδια διανύσαμε σχεδόν μια εικοσαετία. «Τα λεπτά ενός επεισοδίου ποτέ δεν είναι αρκετά (αν και στο HBO είναι περισσότερα σε σχέση με τις τηλεοπτικές σειρές για τις οποίες έγραφα κάποτε), ενώ και τα επεισόδια όλο και λιγοστεύουν. Όταν ήμουν μικρός οι σειρές είχαν 39 επεισόδια. Όταν έγραφα για το Beauty and the Beast ήταν 22. Στην καλωδιακή τηλεόραση ο αριθμός έγινε ακόμα μικρότερος. Οι Sopranos είχαν 13 επεισόδια και λίγα χρόνια αργότερα το Game of Thrones είχε 10 (και στις τελευταίες σεζόν λιγότερα)» έγραφε αρχικά ο Martin.

«Αν το House of the Dragon είχε 13 επεισόδια στη σεζόν, ίσως θα μπορούσαμε να είχαμε δείξει περισσότερα πράγματα για την ιστορία, αν και αυτό θα έκρυβε τον κίνδυνο για παράπονα ότι η σειρά είναι πολύ αργή. Όπως και να έχει, είμαι ενθουσιασμένος που έχουμε ακόμα 10 ώρες κάθε σεζόν για να πούμε την ιστορία μας. (Το RINGS OF POWER έχει μόνο 8, όπως ίσως έχετε παρατηρήσει, και η σειρά μου στο AMC,  DARK WINDS, έχει σεζόν 6 επεισοδίων). Ελπίζω ότι αυτό θα συνεχιστεί. Θα χρειαστούν τέσσερις πλήρεις σεζόν των 10 επεισοδίων η καθεμία για να αποδοθεί δικαιοσύνη στον Χορό των Δράκων, από την αρχή μέχρι το τέλος» κατέληξε ο Martin.

Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή τη φορά θα τον ακούσουν και η σειρά δεν θα έχει την κατάληξη του Game of Thrones που ολοκληρώθηκε πολύ πιο γρήγορα από όσο θα ήθελε ο συγγραφέας. Στο ίδιο κείμενο, ο Martin έπλεξε για ακόμα μία φορά το εγκώμιο του Paddy Considine, για την ερμηνεία του στο ρόλο του Βασιλιά Βισέρις, γράφοντας ότι είναι πολύ πιο πλήρης ως χαρακτήρας σε σχέση με τα όσα έγραψε ο ίδιο στο Fire and Blood.

Αυτό είναι το trailer για το ένατο επεισόδιο που θα προβληθεί την Κυριακή.


Μία σημαντική στιγμή στο House of the Dragon συνέβη κατά λάθος

Τι «βόμβα» ήταν αυτή που πέταξε η Γκαλάντριελ για τον άντρα της;

Δεν πήγαν στην κορυφή οι Slipknot για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια

Εντελώς πειραματικό και το νέο τραγούδι του Serj Tankian


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ