Δεν πήγαν στην κορυφή οι Slipknot για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια
Music

Δεν πήγαν στην κορυφή οι Slipknot για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια

Το νέο άλμπουμ των Slipknot κυκλοφόρησε επίσημα στις 30 Σεπτεμβρίου και ως συνήθως μπήκε στο top 10 των πωλήσεων στην Αμερική, αλλά αυτή τη φορά δεν κατάφερε να πάει στο νούμερο 1. Το The End,So Far, έμεινε στη δεύτερη θέση πίσω από το Un Verano Sin Ti του Bad Bunny που ισοφάρισε το ρεκόρ δεκαετίας με μη-διαδοχικές πρωτιές για 13 εβδομάδες!  Η νέα δουλειά των Slipknot έκλεισε την πρώτη εβδομάδα με 59.000 πωλήσεις και από αυτές οι 50.500 ήταν φυσικό προϊόν με τις υπόλοιπες να προέρχονται από streaming.

Αυτό ήταν το δεύτερο καλύτερο ντεμπούτο για hard rock/metal άλμπουμ μέσα στη χρονιά αφού την Άνοιξη το Impera των Ghost είχε πάει και αυτό στο νούμερο δύο, αλλά με περίπου 10.000 παραπάνω σε πωλήσεις. Συνολικά είχε κάνει 70.000 και σε φυσικό προϊόν 62.500.

Τα τρία προηγούμενα άλμπουμ των Slipknot (WANYK, Gray Chapter, All Hope is Gone) είχαν κάνει ντεμπούτο στο νούμερο ένα του Billboard και η τελευταία φορά που δεν δεν είχαν πάει στην κορυφή ήταν το… μακρινό 2004 με το vol. 3 που είχε φτάσει μέχρι το νούμερο 2, την υψηλότερη θέση της μέχρι τότε καριέρας τους.

Στην Αγγλία πάντως το The End, So Far τα κατάφερε και πήγε στο νούμερο ένα, χαρίζοντας στην μπάντα την τρίτη πρωτιά μετά το We Are Not Your Kind και το IOWA. Ναι, το IOWA είχε πάει στο νούμερο ένα της Αγγλίας πριν από 21 χρόνια και είναι φυσικά το πιο heavy άλμπουμ που έχει καταφέρει κάτι τέτοιο.

Μετά από 23 χρόνια συνεργασίας με τη Roadrunner, οι Slipknot είναι πλέον free agents και περιμένουμε να δούμε το επόμενο βήμα τους και πως θα κινηθούν με την επόμενη κυκλοφορία τους όταν έρθει η ώρα.


Τι «βόμβα» ήταν αυτή που πέταξε η Γκαλάντριελ για τον άντρα της;

Iron Maiden: Περιοδεία στην Ευρώπη με Somewhere in Time και Senjutsu

Εντελώς πειραματικό και το νέο τραγούδι του Serj Tankian

Το Walking Dead γύρισε την τελευταία του σκηνή και την άλλαξε μετά!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: